Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Želje i greške na putu part 2

I tako sam ja održavala svoj ‘plan i prehranu’. Bližio se početak škole i bila sam sretna jer em sam smršavila em će mi majka kupit nove trapke za školu! Pazite, trapke kojih prije nije bilo u mom broju! Nema kraja mojoj sreći. 

I tako, došao je prvi dan škole. Ne znam tko me nije zaustavio da mu otkrijem tajnu svog mršavljenja. I naravno, rekla sam pa vjezbala sam na orbitreku. Ne spominjući zapravo ono skoro pa i ne jedem. I prolazili su dani, a ja sam se debljala... od skinutih gotovo 30 vratilo se oko 12kg...I što sad? 

Ovo je ni više ni manje jo-jo efekat. I još jedna stvar. Drastičan pad imuniteta. Konstantno bi bila bolesna. Više nije bilo bitno jeli ljeto ili zima. Ja bih regularno bila pod nekom upalom grla i slično. 

I što se desilo nakon toga? Jedno sam vrijeme bila regularno na normalnoj hrani, podrazumijevala je i junk, ali bez vježbanja... i to je trajalo... godinu, dvije? Nisam brojila. Jer nisam se ni educirala, iskreno. Nisam ni znala onda, gdje, kako i zašto. Danas je veća dostupnost informacija. 

Ovdje negdje sam se i zaposlila. Bio je to stajalački posao od 8h. 

I odlučim se krenuti ponovno ali boljim načinom. U početku je bilo dosta hodanja, rolanja. Štogod samo da sam aktivna. Odlučila sam onda i prestati pušiti po prvi put. I tako istraživajući vidjela sam da jedna djevojka izrađuje planove prehrane. Pomislila sam, ovo je super. Ovo moram imati, jer tu sam imala glavni problem. I tako sam ga uzela.

Upisala sam u međuvremenu mali kvartovski gym i tako je krenulo. Hranila sam se po planu, vježbala tamo( kardio od barem 30-45min i trening snage) i naravno svaki dan tako, 6 dana u tjednu. Kao početnik. Kile su se topile. Komentari okoline su mi godili jer znala sam da idem ka svom cilju.

I six pack je bio pomalo vidljiv, ja sam bila sretna. Ali moje lice je bilo izmučeno, suho. Tijelo mi je bilo bez energije ali ja sam znala da moram i nisam na to obraćala pažnju. 

Sa današnjim znanjem bila sam u ogromnom deficitu sa kalorijama. Ali ogromnom što se odrazilo na moje zdravlje. Izgubila sam mjesečnicu na 4 mjeseca...;(

Ovo je bio moj najgori period u životu. Tada sam na nagovor doktora stala sa vježbanjem, jer nekako nisam ni htjela reći da aktivno vježbam. Bojala sam se da će mi reći da moram prestati sa tim. Stres na poslu je bio ogroman i u kombinaciji sa mojim extremnim reći cu “osobnim uvjetima” je bilo pogubno za moje zdravlje. 

Pauzirala sam ta 4 mjeseca... no nakon toga sam se educirala i napravila prezadovoljnu verziju nove sebe. 

Pisat ću vam uskoro o tome...

 

Nastavit će se... 

Objavljeno 17.04.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija