Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Vrijeme je za akciju =)

Nova sam na ovom forumu iako ga zadnjih par mjeseci često posjećujem. Imam 21 godinu i otkada sam došla na faks zapostavila sam se u potpunosti i sada napokon poduzimam sve da to promijenim. 

Upisala sam  se u teretanu već treniram mjesec dana i moram priznati kako se puno bolje osjećam i sad kad mi istekne teretana krećem na slavni Insanity :D Već imam te cd-ove dugo i nikako da krenem no sad sam se malo vratila u formu i spremna sam ;) 

Krećem 11og, već sad polako proučavam prehranu i mislim da ce mi to biti najteži dio svega se toga pridržavati s obzirom na obaveze ali cu dati sve od sebe! Slikala sam se jučer za "before" hihi i slikat cu se svaki tjedan kad krenem sa Insanity i uplodat Vam na blog.  Iskreno jedva čekam početi! I moram priznati da sam se učlanila prvenstveno radi sebe, jer sad znam da cu se morat držati svega i vidim kako si svi ovdje međusobno pomažete i stvarno mi je jako drago što sam i ja sada tu :) Ali sam se također učlanila i zbog drugih da možda netko kasnije vidi (na temelju slika i "dnevnika vježbanja") da se sve može kad se hoće i da samo potrebna volja!

I za kraj Hvala Thei jer me je ona prvenstveno nadahnula na ovaj pothvat :)

Objavljeno 05.04.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija