Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Okrećem novu stranicu...OPET

Hmmm,vjerojatno vecini izgleda poznata ova recenica i ono poznato odugovlacenje,od ponedjeljka,od prvog,od nove godine i sl.,a zapravo samo trebamo napravit sporazum sa samim sobom!!!
Iako zvuci jednostavno,nailazimo na bezbroj prepreka,pocevsi od jutarnje kave pa...do kasnih vecernjih obroka.
Da skratim pricu,iako sam formalno nova ovdje,s vama sam vec duze vrijeme i pratim sve postove,zaljubila sam se ovu stranicu na prvi pogled:) i puno mi je pomogla u mojoj borbi s kilogramima.
Znate kako neki ljudi imaju srecu i nikad nisu bili na "dijeti"?
Pa zapravo se radi o tome da su odrasli u obitelji s normalnim prehrambenim navikama i imaju neki prirodni instinkt sto jesti,a sto ne,koji bi svi trebali imat,no dobro,sta je tu je...
S druge strane smo mi malo "nesretniji" koji smo od malih nogu odgajani da ocistimo tanjure i nitko za nama nije jurio po ulici da pojedemo sendvic do kraja:))
E pa prije nekih godinu i pol ja sam odlucila prestat kukat nad svojom sudbinom i promijenit sve iz korijena.
Rezultat:i vise nego dobar sa 82 kg na 58kg u nekih godinu dana.
Čarobna formula:Orbitrek i pravilna prehrana.
Što je pravilno,pitate se...E pa to vec i pticice cvrkucu na grani,ali opet je jako individualno i ovisi o potrebama i navikama svakoga od nas.Netko se nikad nece ravnodusno prosetat kraj fast food-a,netko kraj slasticarne,netko ne moze odolit nicemu.Medutim,treba naucit kako kontrolirat svoje "nagone" i ukidat prehrambene gafove jedan po jedan,od onih koji nas najmanje pogađaju do onih najtežih,a negdje pri kraju tog puta shvatimo da nam ni onaj najteži visše ne predstavlja toliki izazov.
Jos jedna informacija,zasto sam vam se bas sad odlucila pridruzit...
Vjerojatno zato jer mi sad treba jaka podrska,cak i jaca nego prije jer sam shvatila da je gore skinut par kg viska nego 10-ak jer rezultati dolaze sporije,a mi obicno u ovoj ludnici od svijeta zelimo sve SAD i ODMAH.Ja sam malo zastanila s puta,nekoliko vecih stresova mi se dogodilo u zivotu,pa sad fakultet i sve tezi pronalazak vremena za onih sat vremena dnevno...
Moj plan je opet 58-59,a trenutno variram od 64 do 66...
Drz te mi fige!!!:)))

Objavljeno 30.11.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija