Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

"Trbusnjaci" nemoguca misija????

Svima nama je dobro poznato da trbusnjaci jako doprinose dobrom izgledu! Svi mi pokusavamo da na sto laksi nacin dodemo do savrsenog stomaka i odlicno izdefinisanih trbusnjaka! Ako zelimo da imamo ove "ljepotane" na stomaku, jako vazan faktor je i sama prehrana. Sto vise jedete proteina a sto manje kalorija, veca je vjerovatnoca da ce te se ubrzo moci ponositi sa ovom skupinom misica. Njima je dovoljno da se posvetimo 10-15 min, dnevno i da za nekoliko treninga, promjene su ocigledne. Samim radom trbusnjaka, indirektno jacamo i donji dio leda. Prilikom izvedbe vjezbi za trbusnjake, vazno je da oni imaju otpor!  Veliku vjerovatnocu da ce te sto prije "nabiti trbusnjake" je ako oni budu prilikom rada dobijali otpor!

 

 

Bucicu odredene tezine koja nam daje mogucnost da uradimo 10-15 ponavljanja u seriji primimo na prsa i lagano se dizemo ka koljenima, uz ukret u stranu. Svako dizanje druga str.okreta. Ovu vjezbu je dovoljno raditi u 4.serije sa 10-15 ponavljanja.

 

Imate stomak i smatrate da ovakve trbusnjake je ne moguce imati!? Ne!! Odgovor lezi u vasoj glavi i u vasoj odluci, Ako odlucite da ovo postignite, vjeruj te da ce te uspjeti. Oni su skupina misica koja rastu nasporije, ali su ipak dostupni. Radite, treniraj te, zdravo se hranite, odmaraj te i uspijeh je zagarantovan! Kada kazem odmaraj te, mislio sam na to jer svaki misic sto vise se mucite i hocete da sto prije ga "nabijete" on vam izgleda kao da ne raste. Svaki misici, a posebno trbusnjaci, njima je potreban dobar doping ( hrana) i dobar odmor. Svima je poznato da misici rastu tek poslije treninga, tj.kada se odmaramo.

 

 

Legnemo na ravnu klupu tako da nam kukovi dodu na kraj donjeg dijela klupe. Na noge stavimo uteg odredene kilaze i noge dizemo iz pravca poda prema gore. U ponavljanjima od 10-15 puta u seriji. Ova vjezba najvise djeluje na donji dio trbusnih misica.

 

 I za kraj jedan savjet: KLJUC TRBUSNJAKA LEZI U STRPLJENJU!!!

Objavljeno 20.01.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji23komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji23komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija