Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Željom do uspjeha....:)

Nova sam, tek drugi dan ali mi je toliko drago što sam se pridružila jer sad vidim što se u stvari sve može, kolko ima korisnih savjeta i kolko su ljudi ovdje dragi, motivirani, korisni i spremni pomoći.

Moja priča počinje i ne tako davno ali još je u tijeku i nadam se da će rezultat biti pozitivan , naravno uz pomoć vaših savjeta. Imam 30 godina i  majka sam djevojčice od 5 godina. U srednjoj i još neke dvije godine poslije trenirala sam odbojku i sport mi je uvijek bio na prvom mjestu, jako bitan. Sve se nekako izgubilo kad sam ostala trudna i dobila bebu. Prva godina je bila teška, pa posao, pa vrtić, pa sve se vrtilo oko nje a vremena za mene nikad. Sad je dosta, odlučila sam da tako više neide i da svaki dan moram naći barem sat vremena samo za sebe. I to se pokazalo vrlo dobrim, obzirom da sam i kćer usmjerila na stranu  sporta (trenira gimnastiku i obožava je) morala sam to učiniti i za sebe . Sad ja treniram a ona je moj motivator. "Ajde mama još malo, možeš ti to"!

Dosta mi je tog šlaufa koji svaki dan gledam i nadam se da će nestat sam od sebe. Kao i svim majkama i meni je problem trbuh, al sad sam već i na bedrimaa , ruke se opustile , i nemam uopće mišiće .... mogu si gladit kosti preko tog mekanog meseka, ne više, moram nešto učinit i čvrsta sam u toj odluci. 

Moj problem je više financijske naravi, ja ne mogu platit mjesečno teretanu jer taj novac dajem za kćerinu gimnastiku. Nemam ni mogućnost otići u teretanu jer bi morala tražit dadilju  a to si isto ne mogu priuštit, isto je i sa prehranom. Pa sam odlučila iskoristiti sve što mogu radit doma. Znači imam orbitrek (onaj malo bolji , ima i display sa svim i svačim i to isto ne kužim) , imam utege od 2,5 kg za ruke i sad moram to sve iskombinirat a za to mi treba malo pomoći. Vaše pomoći i savjeta molim vas.

 

Počela sam jučer i jedva izdržala 10 minuta na najslabijem programu, znojila sam se ko konj i mislila sam da će mi noge otpast, eto ali danas ću opet, nisam odustala. Htjela bih znati kolko vremenski tj. dnevno moram radit , na koji se naćin kombiniraju vježbe i kakve vježbe . Imam 169 cm i 64 kg, nije to debelo, al sve visi s mene, stalno sam umorna i troma. Ako prođem po stepenicama gore dolje sva sam zapuhana. Nekad toga nije bilo, i poslije treniranja odbojke moje tijelo je još  dobro izgledalo nekih 2 godine al kad su mišići nestali sve se objesilo. Na trbuhu imam , ma neznam , kao da mi je neko na vakum izvukao salo i sad to tako stoji, ko lopta.... ali nestat će to , neću odustat! 

Prehranu sam počela mijenjat, izbacila sam slatko, masno, itd., smanjila unos kalorija (čak ih i računam )  doduše sad je to drugi dan al već se bolje osjećam.

Dal je uopće dosta taj orbitrek, utezi i možda neke vježbe tipa trbušnjaka, sklekova , čučnjeva , itd. da skinem nekih par kilograma 4-5 i da formiram tijelo, da mi ojačaju mišići i uz pravilnu prehranu naravno. Ja sam to tako zamislila al molim i vaš savjet.

Želim se osjećat dobro u svom tijelu, to je moja motivacija za dalje ....

Puno pozdrava...

Braveheart

Objavljeno 01.06.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija