Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Ples na šipci - Je li to za mene?

U mom iskustvo bavljenja plesom na šipci i oko nje, postoje neka pitanja koja si žene postavljaju i koja ponekad izgovore, a ponekad ne. Ako se i vama vrti po glavi želja da zaplešete oko šipke, pomiješana s pitanjem je li to za mene, pročitajte neka najčešća pitanja koja si žene postavljaju. Možda pronađete odgovor na svoje. Sretno!


Je li potrebno predhodno plesno iskustvo i kondicija?
Ne, Angels ples na šipci koncipiran je na način da svaka nova polaznica kreće od samog početka. Plesno iskustvo i kondicija stječu se vremenom kroz vježbanje, ples i svladavanje elemenata na šipci od osnovnih ka naprednim.

Postoji li dobna granica?
Ovaj vid rekreacije namijenjen je svim ženama iznad osamnaest godina, a gornja dobna granica ne postoji.

U čemu se trenira?
Na trening ponesite tajice ili lagani donji dio trenirke, ugodnu majicu i bilo što u čemu imate slobodu pokreta i opušteni ste. Tenisice i cipelice ostavite u svlačionici jer ćete trenirati bose.

Kakve su to previsoke platforme o kojima svi pričaju?
Cipelice koje žene obuvaju nakon nekoliko mjeseci treniranja doći će na red kad za njih budete spremne. One nisu samo previsoke platforme nego nešto što će vam dati dodatno samopouzdanje.

A šipka?
Šipka je samo jedan dio ovog treninga. Njegov naglasak je na oblikovanju vašeg tijela, stvaranju dobrog osjećaja i buđenju emocija te podizanju samopouzdanja, a šipka je samo jedan rekvizit koji vam u svemu ovom pomaže

Meni je neugodno…
Osjećaj srama i neugode posve je prirodan i vrlo brzo nestaje. Atmosfera na treningu je intimna i opuštajuća – lagano osvjetljenje, glasna i ugodna muzika i ono najvažnije – nema ogledala!

Nema ogledala?
Tako je, vježbe se izvode tako da ih same osjećate bez da u ogledalu vidite svoj odraz. Na taj način vježbačice se fokusiraju na osjećaj i na sebe same, a ne opterećuju se vanjskim odrazom.

A ako još nisam sigurna?
Nema te priče koju nisam čula i tog problema koji bi bio novi. Nije lako odvažiti se na korak i probati zaplesati. Osobito ako se nikad niste doživljavale ženstvenom ili ako mislite da ste za ples izgubljen slučaj :-) Pišite mi na mail [email protected] i pitajte što god vas zanima.

Objavljeno 03.06.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija