Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Don’t be Afraid to Fail

 
 You cant always win but don’t be afraid to make decisions. You cant be paralyzed by the fear of failure or you’re never  going to push yourself.
 
Ponekad… jednostavno pronalazimo se u situaciji gdje smo bez pomaka… veliki zid stoji ispred nas, zrak koji udišemo sve je teži dok je pritisak u plućima sve jači i ne izdržljiviji.
 
Povez oko očiju nam ne daje nikakvu perspektivu, zacrtani ciljevi  su sve dalje…a bespomoćno dižemo ruke od sebe od svoga cilja. Kuda krenuti?
 
Snovi koje smo sanjali od onoga trena kada smo počeli graditi nešto, nestaju kao i temelji koji se ruše iz dana u dan…a naša svrha polako tone u beskonačne dubine.
 
Molimo da život bude lakši, umjesto da se trudimo biti snažniji ljudi. (Da moja gospodo..nažalost je istina)....
 
Slušamo druge i gledamo kako žive , umjesto da se brinemo o sebi. Zaboravili smo da postojimo i da imamo svrhu. Često zaboravimo koliko su svake sekunde važne u današnjem danu  da nešto promjenimo u životu… tratimo ih sa mislima kako će biti sutra?… ili za 10 godina? Hoće li mi šef dati plaču?, Hoće li netko potapšati me po ramenu? Hoću li nekoga zadiviti?
 
Svaki pokušaj koji smo htjeli postati netko i nešto  ne traje dugo , jer odustanemo na svakoj težoj prepreci i uvjeravamo sebe da nismo stvoreni zato. Riječi od zlih glasova pune naše glave i osvještava naše košmare koji postaju realniji nego ono što je trenutno stvarno... 
 
Prva pad...Završetak priče. Postoji stara izreka koji su nam stari govorili ,masu puta smo je vjerovatno čuli… meni baka to osobno redovito nabija na nos pitanjem: « da netko skoči u bunar…dali bih i ti za njim?» Kao mali nisam shvaćao tu izreku…jedino znam da sam bunar u dvorištu izbjegavao u širokom luku.
 
Ali poruka jasno govori o tuđoj manipulaciji. o onim prozirnim koncima kojima sjedeći iz perspektive "slušatelja i gledatelja" ne vidimo.... I ne želimo vjerovati da su lutke...i da netko upravlja njima...
 
Jedan sjajni govornik je rekao ovu stvar…što apsolutno potpisujem svaku riječ…
 
«Life is a plan of action. If you don't have a plan, you become the plan of someone else's life.» Vrlo zanimljivo...i potvrđujem svaku riječ ... čak i onaj zarez je na svome mjestu.
 
A sada pitanje?
 
Dali je vaš život u u planu druge osobe? Dali će vam ona planirati i određivati kako ćete vi živjeti u životu? Ili ćete biti sposobni stati tome…pobriniti se da vi stvorite svoj plan…Svoj život , svoje «JA» da živite i otkrijete svoju svrhu egzistencije…Prestanete se prilagođavati sredini koja se boji izdvojiti, prestanite živjeti za 10 godina i počnite živjeti danas! Prestanite strahovati kako će biti i što će biti…Jer ako ne riskirate…nikada nećete znati za što ste sposobni…Nikada nećete otkriti vašu svrhu, nećete otvoriti darove ,niti ih iskoristi koji su vam dani sa rođenjem…sa kojima bih shvatili koliko ste predivno biće koje može izvesti čuda, prkositi fizici, gravitaciji… stvarati umjetnost ne zamisivu… stvarati melodije … obarati rekorde… NIKADA NEĆETE ZNATI ZA ŠTO STE SPOSOBNI AKO JE NETKO SPOSOBAN PLANIRATI VAŠ ŽIVOT KAKO ĆETE GA PROVESTI I KAKO ĆE ON IZGLEDATI.
 
Još uvijek mislite  da vam je" prijatelj" upravu kada podcjenjuje vaše sposobnosti? Još uvijek mislite da ste loš radnik jer vam je šef skinio plaču? Još uvijek mislite da niste za nogomet jer ste promašili gol? Još uvijek mislite da nećete moči biti najbrži ako vam je slomljena noga?
 
 
Dali samo komad male prepreke koja stoji nasred vašeg puta je dovoljna da omete vašu viziju...zar je povez toliko stegnut da je problem ga samo povuči prema dole..da imate jasni vid...koliko je zapravo malo potrebno vjerovati i željeti da nešto postignete?
 
 Klimate glavom....a dali ste ga skinuli?

Objavljeno 27.07.2014.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija