Kremasti, zadovoljavajući i super ukusan umak od bundeve i indijskih oraščića sa finim okusom sira zahvaljujući prehrambenom kvascu.
Sastojci:
-3/4 šalice natopljenih indijskih oraščića
-300 ml pirea od hokaido tikve
-3/4 šalice mlijeka od badema ili kokosa
-2 1/2 žlice prehrambenog kvasca
-1 žličica himalajske soli
-1/2 žličice češnjaka u prahu
Indijske oraščiće natopite u vodi na nekoliko sati. Skuhajte hokaido tikvu i ostavite da se ohladi. Kada se ohladila smiksajte je do smjese pirea. U blender dodajte sve sastojke i miješajte do fine kremaste smjese. Umak poslužite uz svoj omiljeni čips, tjesteninu , povrće ali i kao zamjenu za sir na pizzi.
Objavljeno 19.02.2018.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija