Ah taj oslić. Uvijek ga mogu pojesti i to u klasičnoj varijanti - s malo povrća.
Recept nije nikakva filozofija, ali je samo podsjetnik na to koliko sve zapravo može biti jednostavno, a ukusno i hranjivo.
Pa, ako ste se poželjeli ribe, i pritom ne želite puno komplicirati oko večere, onda je ovo recept za vas...
Sastojci
60 dag fileta oslića
15 dag tikvica
15 dag rajčica
10 dag srca artičoka
20 zelenih maslina
1 glavica nasjeckanog luka
1 vezica peršina
sol i papar
4 žlice maslinovog ulja
1/2 dl bijelog vina
Priprema
Na maslinovu ulju popržite luk i nasjeckano povrće te kada napola omekša dodajte filete oslića.
Zalijte vinom i po potrebi vodom te sve zajedno pirjajte oko 15 minuta.
Na kraju pospite nasjeckanim peršinom i poslužite dok je toplo.
Dobar tek i uživajte!
Objavljeno 12.06.2019.