DŠR "Xenia" Total Body Studio

Stručnim i nesebičnim vodstvom kroz satove pilatesa, korektivne gimnastike, total body-a, power yoge i zumbe u dvije dvorane garantira Vam idealan način ulaganja u svoje fizičko i psihičko zdravlje.

Briga o samom sebi putem vježbanja, poboljšanje općeg fizičkog stanja, smanjenje bolova u kralježnici i zglobovima, unapređenje svjesnosti o svom tijelu, fleksibilnosti, mišićne kontrole i mišićnog tonusa stručnim i nesebičnim vodstvom kroz satove korektivne gimnastike, pilatesa, total body-a, power yoge i zumbe u dvije dvorane garantira Vam idealan način ulaganja u sebe i svoje psihičko i fizičko zdravlje.

Specifičnost našeg sudija je lijep, uredan i čist prostor, te male grupe za vježbanje u kojima možemo individualno pristupiti svakome u grupi, kao i kroz programe individualnog vježbanja. Programi vježbanja upotpunjeni su jednomjesečnim besplatnom predavanjima na temu zdravlja, prehrane, ljepote i wellnessa. Nakon vježbanja mišiće možete opustiti u kozmetičkom salonu "Kalapa" u sklopu studija, raznim vrstama masaža, te tretmanima za revitalizaciju cijelog tijela. Novi program "Yoga play", yoga vježbe za djecu do 6 do 10 i 11 do 14 godina kod djece djeluju na razvoj i održavanje fleksibilnosti, snage, korekcije lošeg držanja vježbama jačanja I istezanja mišića kičmenog stupa (leđa, trbuh, prsa), koordinacije, ravnoteže, disanja i koncentracije specifičnim yoga vježbama, također u malim grupama, a sve kroz igru i zabavu.

Želiš vježbati ovdje, a nešto te zanima? Pitaj!

DŠR "Xenia" Total Body Studio smješten je na adresi Ilica 120 i Hercegovačka 111, Zagreb i okolica

Ime i prezime:
Email:
Mobitel:
Pitanje: