Pole Dance Fitness Studio

Pole Dance Fitness specifičan je način tjelovježbe inspiriran S factorom koji je osmislila Sheila Kelly. Pole Dance Fitness vježba se u malim skupinama s naglaskom na što individualniji pristup.

Pole Dance Fitness specifičan je način tjelovježbe inspiriran S factorom koji je osmislila Sheila Kelly. Od sličnih oblika vježbanja koji isto uključuju rad na šipki, Pole Dance Fitness razlikuje se po tome što se bazira na izrazito individualnom pristupu na način da svaka polaznica otkriva svoj vlastiti način kretanja i plesni izričaj. Iz tog razloga ne podučavamo koreografirani način plesa, niti ples koji prati ritam muzike već učimo naše polaznice da oslobode svoj osobni izraz i prate svoj vlastiti ritam, a muziku (koju same biraju) koriste kao izvor energije i inspiraciju.

img img img img img img img img

Naš glavni cilj je da inspiriramo žene na ostvarivanje svih potencijala. :)

FITNESS

prvi element Pole Dance Fitness programa – vježbe za oblikovanje tijela i izgradnju tonusa mišića, posebno prilagođene ženama. Uravnotežen spoj kardio vježbi, vježbi snage i fleksibilnosti za skladno, lijepo oblikovano žensko tijelo. Mogućnost da poboljšate kvalitetu svog života i ostanete u dobroj kondiciji.

DANCE

drugi element Pole Dance Fitness programa – ples kao sloboda pokreta koji dolaze iz vašeg tijela, oslobađaju se iznutra kao odraz vaše individualnosti. Glazba je sastavni dio života, ali ponekad nam život nameće tako brzi tempo da je zaboravimo slušati. Mi ćemo vas naučiti da ponovno čujete glazbu, da pronađete svoj ritam bez ograničenja kretanja. Naučit ćete slušati sebe i svoje tijelo i osloboditi, po prvi puta prepoznati ili samo probuditi uspavalu senzualnost.

POLE

i treći element Pole Dance Fitness programa – čista zabava. Šipka kao rekvizit za spajanje prva dva elementa programa, vježbe i zabave, u vlastiti izričaj. Izričaj osobnosti i ponovno otkrivene ženstvenosti.

Pole Dance Fitness namijenjen je isključivo ženama i posebno prilagođen obliku ženskog tijela. U današnjem svijetu, svijetu koji diktira brzi tempo življenja, žena rastrgana između poslovnih i obiteljskih obveza često zaboravlja na sebe. Dva sata tjedno posvetit ćete se samo sebi, izgradit ćete svoje tijelo i ponovno otkriti svoju ženstvenost.

Osluškujući sebe, prateći svoju glazbu i kreirajući svoj ritam ponovno ćete iskusiti svoju osobnost, a malo uloženog vremena osigurat će vam da izgradite zdravo, čvrsto i lijepo oblikovano tijelo. Vaš trening Pole Dance Fitnessa neće Vam biti obaveza, već vrijeme u tjednu kojem ćete se veseliti. Ta dva sata tjedno, što je malo ali dovoljno, značajno će poboljšati kvalitetu vašeg življenja, kako u fizičkom tako i u psihičkom smislu. Izgradit ćete svoje tijelo, osloboditi svoju senzualnost i naučiti se kretati u svom vlastitom ritmu.

I zapamtite, to su vaša glazba, vaš ritam i vaše kretnje bez ograničenja i ne morate ih dijeliti ni sa kim. Ali ako to posebna osoba u vašem životu zasluži, možda ćete i njoj pokazati što ste otkrili i postigli.

Program Pole Dance Fitnessa organiziran je po stupnjevima. Jedan stupanj traje dva mjeseca. Svaka nova polaznica kreće od prvog stupnja.

Pole Dance Fitness vježba se u malim skupinama s naglaskom na što individualniji pristup. Vježba se jednom tjedno, a sat traje 120 minuta.

Adresa: Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Kineski paviljon (Paviljon 11), I. Kat.

Email:
info@poledancefitness.net
Tel: 099 / 506 9447 i 099 / 592 3992

Web stranica:
www.poledancefitness.net

Želiš vježbati ovdje, a nešto te zanima? Pitaj!

Pole Dance Fitness Studio smješten je na adresi Av. Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Zagreb i okolica

Ime i prezime:
Email:
Mobitel:
Pitanje: