Pilates Body Studio

Pilates Body Studio, osnovan početkom 2003. godine od strane mr. spec. kineziologije Ana-Marije Jagodić Rukavina je institucija u kojoj se obavlja funkcionalna tjelovježba za optimalnu formu i zdravlje članova institucije pod nazivom body tehnika.

Pilates Body Studio, osnovan početkom 2003. godine od strane mr. spec. kineziologije Ana-Marije Jagodić Rukavina je institucija u kojoj se obavlja funkcionalna tjelovježba za optimalnu formu i zdravlje članova institucije pod nazivom body tehnika.

img img img img img img img img

Uz sve sprave klasičnog pilatesa i neke druge sportske sprave te mnoštvo ostalih pomagala i rekvizita, body tehnika broji preko 2 500 različitih vježbi koje programiraju kvalificirani body instruktori prema strogo propisanim standardima same tehnike.

Svaki je sat, stoga, za naše članove različito programiran s ciljem kvalitetnog i brzog poboljšanja antropoloških, fizioloških, tjelesnih, fizičkih i psihimotoričkih dimenzija tijela. Body tehnika je nova kineziološka aktivnost koja u posljednje desetljeće privlači sve veću pozornost na području sporta, rekreacije i rehabilitacije. Sve vježbe body tehnike su terapeutske, a izvorište im je u više poznatih tehnika vježbanja (klasični pilates, gimnastika, ples, joga), ali opet su potpuno drugačije od svega do sada viđenog.

Stručna pozadina tehnike potvrđena je brojnim istraživanjima i magistarskim radom samog inovatora tehnike magistre Ana-Marije Jagodić Rukavina, a savršena je za sve koji žele akciju na siguran i terapeutski orijentiran način. Težite li lijepo formiranom, funkcionalnom i zdravom tijelu, a pri tom nemate vremena - body tehnika je optimalan izbor vaše rekreacije jer ćete u malo potrošenog vremena učinkovito djelovati na sve komponente zdravstvenog fitnessa.

Uz tjelovježbu, možete izabrati jedan od ponuđenih sadržaja masaža i tretmana tijela koji se preporučuju u današnjem stresnom i ubrzanom načinu života.

Osim navedenih aktivnosti, u studiju se održavaju Biodex dijagnostika i rehabilitacija mišićno-zglobnog sustava, stručne konzultacije, radionice te cjelokupan edukacijski program Kineziološkog učilišta body tehnike.

Za naše članove studio je mjesto u kojem je vježba užitak, jer ispunjava individualne želje i potrebe u ugodnom i prijateljskom okruženju.

Osiguran parking.

Adresa: Jurkovićeva 19, Zagreb

Email:
info@pbs.com.hr
Tel: 01/ 4621 456

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka: 08:00 - 22:00
Subotom: 09:00 - 13:00
Web stranica:
www.pbs.com.hr
Želiš vježbati ovdje, a nešto te zanima? Pitaj!

Pilates Body Studio smješten je na adresi Jurkovićeva 19, Zagreb i okolica

Ime i prezime:
Email:
Mobitel:
Pitanje: