MBS centar

MBS centar znanstveno je koncipiran studio 2004 godine. Sveučilišna profesorica Martina Mavrin Jeličić osnivačica je i direktorica studija.

MBS centar utemeljen je 2004 godine od strane sveučilišne profesorice i magistre znanosti Martina Mavrin Jeličić. Vizija i misija centra je „MBS“ sustav rada.

MBS (movement balance system) predstavlja jedinstven sustav treninga i oporavka prilagođen čovjeku, a ne samo programu i vježbama. Njegov cilj je da metodama rada opravda princip individualnosti. Sustav je integracija svih tehnologija treninga i oporavka. MBS je namijenjen sportašima, rekreativcima i osobama nakon primarne rehabilitacije. Kroz svoj rad sportaše su poveli do europskog zlata i Olimpijskih igara, rekreativcima otklonili ponovnu pojavu boli i poboljšali sastav i oblik tijela.

MBS Centar organizira stručna usavršavanja za trenere, terapeute i kineziologe pod imenom MBS „KLJUČ“. Predavači su dr.sc.Asim Bradić i mr.sc.Martina Mavrin Jeličić, ujedno i utemeljitelji MBS sustava rada.

Po čemu smo drugačiji?

MBS je jedinstven sustav treninga i oporavka, a tu jedinstvenost kvalificiraju sljedeće činjenice:

1. prvi smo konstruirali najkvalitetniju standardiziranu bateriju testova za procjenu funkcionalnosti snage i pokreta, te testove prediktore rizika

2. MBS jedini u Hrvatskoj omogućava „real time“ kontrolu srčane frekvencije i intenziteta rada u treninzima za povećanje energetskog kapaciteta čovjeka (trening na pokretnoj traci, biciklu,strunjači...).

3. u odnosu na druge sustave vježbanja, MBS filozofija integrira sve tehnologije treninga poštujući načelo progresije.

4. MBS uvodi balansirani pristup između oblikovanja programa treninga i oporavka.

5. MBS je prilagođen prirodi čovjekovog kretanja, a ne samo trendovskim programima, vježbama, trenažerima, spravama i rekvizitima.

6. MBS kreira antiadaptacijski proces treninga „Change zone“ za srčano-žilni i živčano mišićni sustav čovjeka.

MBS danas je sinonim za uspjeh u ostvarivanju dobre forme i zdravlja. Iza sebe ima uspješnu suradnju sa HNS-om i Teniskim sportskim savezom, a postao je dio svakodnevnice mnogim poznatim glumcima, sportašima, dizajnerima, a neki od njih su Tarik i Lejla Filipović, Enis Bešlagić, Mirna Medaković, Jasna Bilušić, Edina Pličanić, Tomislav Petranović, Aleksandra Dojčinović...

Želiš vježbati ovdje, a nešto te zanima? Pitaj!

MBS centar smješten je na adresi Ilica 47, Zagreb i okolica

Ime i prezime:
Email:
Mobitel:
Pitanje: