Fitness studio "GYMNASIUM"

Fitness studio GYMNASIUM djeluje od 1994 godine i jedan je od prvih fitnessa u gradu Zagrebu. Prije nepune dvije godine je cijeli prostor preuređen i opremljen novim aerobnim i anaerobnim kao i novim solarijem.
 
 

Opis: Fitness studio GYMNASIUM djeluje od 1994 godine i jedan je od prvih fitnessa u gradu Zagrebu. Prije nepune dvije godine je cijeli prostor preuređen i opremljen novim aerobnim i anaerobnim spravama renomirane američke tvrtke LIFEFITNESS, kao i novim solarijem, koji ima certifikat od Ministarstva zdravlja i socijalne skrbi o ispravnosti uređaja i neštetnom zračenju. Osim ovih sadržaja studio GYMNASIUM nudi sve vrste masaža koju toplo preporučujemo, jer kad jednom kod nas dođete i probate masažu, sigurno se opet vraćate. Prostori su klimatizirani a parking osiguran.

Ono što želimo istaknuti je naše stručno i srdačno osoblje, koje Vam je uvijek na raspolaganju i spremno čeka sva Vaša pitanja u svezi treninga i prehrane. Svaki novopečeni član i članica dobiva plan za početnike-ce, kojim se uz pomoć voditelja upoznaje sa tajnama uspješnog vježbanja i očekivanim rezultatima. Nadalje ističemo vrlo ugodnu atmosferu u studiju, te ako ste pod svakodnevnim stresom, ovo je mjesto za Vas.

Nakon vježbanja, solarija ili masaže se možete uz akvarij s egzotičnim ribicama opustiti u proteinsko-vitaminskom baru. Obzirom da kod nas vlada PRIJATELJSKA atmosfera, osim "klasičnih članarina" u tu svrhu smo kreirali i dvije vrste članarina, tzv.OBITELJSKO I SKUPNO UČLANJENJE, a koje je vrlo pristupačno svim potencijalnim vježbačima.

  Adresa: Avenija Dubrovnik 36 (I i IV GIMNAZIJA)

Email:
darko.jukl@zg.t-com.hr
  Tel: 01/ 66 01 665/123

  Radno vrijeme:
Radnim danom 10:00 - 22:00
Subota 10:00 - 18:00
Nedjelja 16:00 - 20:00
Web stranica:
Želiš vježbati ovdje, a nešto te zanima? Pitaj!

Fitness studio "GYMNASIUM" smješten je na adresi Avenija Dubrovnik 36 (I i IV GIMNAZIJA), Zagreb i okolica

Ime i prezime:
Email:
Mobitel:
Pitanje: