Vjezbe - Slikovito |
Post Reply |
Author | |
Deniss
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Listopad 2007 at 20:28 |
Pozdrav svima. Eh ovako vec nekoliko dana razmisljam da li da radim vjezbe ili NE pa sam evo odlucio danas da ih radim.Eh sada da vas pitam moze li mi neko naci vjezbe sve ali da su "Slikovite Vjezbe " znaci da su sve vjezbe u slikama.Jer mi je puno lakse gledati u sliku i raditi vjezbu , gledao sam na vasem portalu nisam nasao, ima ali je sve napisano a meni je mrsko citati i raditi vjezbu mozda ja nisam nasao a ima sigurno pa bih vas ja zamolio da mi nadjete bicu puno zahvalan.
Primite puno toplih pozdrava , Denis. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Deniss dobrodosao
evo par clanaka sa slikama: vjezbe za ramena vjezbe za prsa vjezbe za ledja vjezbe za noge vjezbe za trbuh I pogledaj sekciju vjezbe gdje se to i puno vise vjezbi nalazi: Rubrika vjezbe Eto.. Kreni vjezbati i slobodno se ukljuci u sve rasprave Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Deniss
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki hvala puno , vrlo si prijatan Edited by Deniss |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
video prikaz vjezbe je jako dobra stvar,,,narocito za pocetnike,,pravilno izvodjenje vjezbe,,dizanje spustanje itd..... ako postoji mogucnost za takvo nesto............ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |