Danima mi se jedu sardine. Prave, svježe, jeftine, zdrave jadranske sardine. Svježe ulovljene koje ispečem na papiru za pečenje u pećnici. No, kako ne stižem ujutro otići do ribarnice ponekad želju utažim sardinama iz konzerve.  No, ako ste ikako u mogućnosti uživajte u svježim sardinama.  Evo jedne jednostavne večere ili ručka tijekom toplih ljetnih dana.  1 limenka sardina u vodi ili maslinovom ulju 1/2 avokada 1 rajčica 1 žlica pesta Povrće narežite na sitno, dodajte sardine, pre...

Živim život u posudicama. Većinu obroka koje jedem u danu, nosim sa sobom u posudicama. Planiranje je, po meni, ključ za ostvarenje bilo kojeg fitness cilja. Inače, ako ogladnite, a nemate plan što ćete jesti u sljedećem obroku, završit ćete u - pekari.  Imam desetke posudica, od onih skroz malenih u kojima najčešće nosim orašaste plodove, do velikih, s pregradama u koje stane odjednom i više obroka. Uglavnom, prodavači posuda trljaju dlanove s ovakvima poput mene.  Današnji ručak na poslu d...

Proteklog vikenda imala sam priliku otići na glamping. Glamping je kovanica nastala od 'glamurous camping', i označava upravo to - luksuzno kampiranje. Ako volite kampove, a pritom ipak želite malo luksuzniji smještaj, svakako isprobajte glamping. Ja sam se potpuno oduševila. Moje glamping iskustvo dogodilo se u kampu Odmoree koji se nalazi u mjestu Rtina, u Zadarskoj županiji. Iako se nalazi u malenom mjestu, Odmoree je zapravo na savršenoj lokaciji - prije svega nalazi se na samoj plaži, a dr...

  Nisam vam ja neki veliki fan chia pudinga, ali nešto jednostavno, lagano i hladno direkt iz frižidera dobro dođe po ovim vrućinama. Kako ja volim lješnjak u svakakvim kombinacijama, koristila sam lješnjakov maslac i mlijeko za pripremu i ukomponirala svježe borovnice koje su se isto tako našle u frižideru. Vi slobodno prilagodite te namirnice svojim željama.   Sastojci za 1 porciju Za chia puding - 3 žlice chia sjemenki + 6 žlica biljnog mlijeka - 1 žličica kakaa u prahu, nezaslađeno...

Prije par dana sam na instagramu objavila anketu s pitanjem: Koje birate: Lubenica ili dinja? Po mnogima očekivano, lubenicu je odabralo 75% mojih instagram prijatelja koji su glasali. No, moj odabir uvijek bi prije bila dinja – volim njen snažan okus i aromu i volim je kombinirati s drugim namirnicama, posebno slanima, poput pršuta ili nekog sira jačeg intenziteta. Evo jedne moje kombinacije s dinjom: Dinja Kozji sir Slatka začinska paprika Mikrozelenje od odabiru Maslinovo ulje Med ...

Kad je već ljeto, treba uživati u svim ljetnim delicijama. Evo jedne salate koju možete pojesti kad ste na moru, ali i ako ste se vratili na posao, ali želite zadržati još koji dan ili tjedan onaj mili osjećaj ljeta i opuštenosti. Nektarina Avokado Mozzarella Cherry rajčice Maslinovo ulje Ocijeđen limun Grčki tip jogurta Par listića bosiljka Par listića mente Narežete breskvu i avokado na ploškice, mozzarellu na kolutiće i sve stavite u tanjur ili zdjelicu pa prelijete začinima, ...