#OSTANIDOMA 47m2,nas 5 smo tu i nemamo izbora i "ne žalimo se". Imam sreću, bez navodnika, da radim, jer s trenutno 2 kredita (drugi sam dobila nakon 16g. za kupnju auta) s jednim velikim JU HUUUUUU,ali ubrzo kad asam shvatila gdje smo, bilo je, FUCK YOUUUUU. Sutra idem raditi,radimo 3+3 od 7 do 17,vodim poslovnicu, imam dobru ekipu,dobro sam posložila:),iskreno nije ugodno boraviti s ljudima u neposrednoj blizini. Moja psiha govori da se ništa nije promjenilo i da sam sada ja extra hranitelj...

Ako želite svom tijelu osigurati brzinski, ali ukusan hranjivi obrok (recimo za raniju večeru) onda je ova salata od kus-kusa u avokadu nešto što biste si sigurno mogli pripremiti i pritom ne požaliti. Iako cijeli obrok priziva ljeto i vrlo je light, vjerujemo kako ćete sve potrebne sastojke uspjeti pronaći. Ne znam za vas, ali ja se zimi često volim prisjetiti ljeta upravo na ovakav način, uz laganu salatu koja se priprema kojih 15-ak minuta. Sastojci 1/2 šalice vode1 šalica kus-kusa1 žli...

  • 0 komentara
  • 0 x
  • četvrtak, 03 siječnja, 2019. u 04:16

Odlučila sam jučer da danas krećem i točka. Obavila ka, zadnju obilnu večeru, da se počastim, naravno prije patnje i odricanja. Kako loš početak! Jutros startala super, napravila napitak za buđenje - limun, đumbir i peršin,limun je iz mog vrta, a peršin od svekrve, nikad ne bih stavila u smuthie ako ne znam podrijetlo, limun stavljam cijeli s korom,izvrstan napitak za buđenje i stvarno kao da osjećaš kako se puniš energijom, stavim ledene vode i zblendam u delimanu. Extra!! Čaj od kamilice. ...

Svi smo mi frikovi na neki način, neki više ,neki malo manje, koliko tko želi sam sebi priznati. Ljudi smo i sva sreća da imamo u sebi onaj iskonski nagon za preživljavanjem u divljini i da na kraju sebi želimo samo najbolje. Ono što bih voljela i potruditi ću se ovaj put zaista, da ustrajem i pokažem Vam da ako se Ja i ovaj put mogu vratiti možete i VI. Ostati ću dosljedna ovoj mojoj novoj strasti, pisanju i želim dizati i želim smijeha i zadovoljstva što više, ali i malo suza kada se čaša n...

Ovo je definitivno THE recept za vegansku pitu od jabuke, rustičnog izgleda, fenomenalnog okusa. Inspiracija mi je u posljednje vrijeme Akis Petretzikis zbog kojeg sam se odvažila koristiti otopljeno kokosovo ulje za prhko tijesto i mogu reći da nema greške. Tijesto je fino, prhko, topi se u ustima!   Sastojci za obruč 26 cm Tijesto 500g pirovog brašna 130 g sitnog nerafiniranog smeđeg šećera 100 ml zobenog mlijeka 160 g kokosovog bezmirisnog ulja 1 žličica praška za pecivo   Sasto...

Soparnik sam prvi put radila ove godine, dok sam u karanteni isprobavala nove recepte. Soparnik mi se svidio zbog svoje jednostavnosti i izgleda, a super je dodatak nekim predjelima, salatama i sl. Moj je integralni, iako se inače radim običnim bijelim pšeničnim brašnom, a mali dodatak u punjenju je feta sir, koji sam ubacila na preporuku prijateljice. Ono što je vrlo bitno kod pripreme soparnika je to da je tijesto potrebno razvaljati poprilično tanko i kod drugog dijela tijesta na vrh, ob...