Mogu li sklekovima raširiti ramena? |
Post Reply ![]() |
Author | ||
jajaja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Srpanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 15 Lipanj 2009 at 16:46 |
|
Mogu li sklekovima raširiti ramena i srediti biceps i triceps?
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sve donekle.. najviše triceps pa onda biceps pa onda ramena - najmanje njih!
p.s što ti znaci srediti uopce? |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Ne, buduci da glavni mišici odgovorni za dojam širine ramena ne sudjeluju u pokretu, vecinom rade prsa, prednji delt i triceps. |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
ne u smislu nekog bb-a ali ako je pocetnik dobit ce nešto malo u ramenima cak i od sklekova.. na to sam mislio kad sam mu rekao ono da može malo |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Illy primijetio sam da skoro svaki put kad kvotaš nekog pojave se neke cudne rijeci i znakovi, zbog cega?
|
||
![]() |
||
|
iskreno, nemam pojma, baš i ja gledam.. to je onaj code od foruma, a zašto s pojavljuje, neznam ni smajlice mi danas u jendom trenutku nije htio stavljati ![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Quote radi normalno. I u gornjem postu ti je uspjelo Illy. Mislim da smo ovu temu zakljucili. Jajaja, koji ti je cilj - da li imaš mogucnost ici u teretanu? Ako da, dat cemo ti video vježbe za svaki pojedini dio tijela kojeg želiš srediti. ![]() Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
jajaja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Srpanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
|
Da, idem u teretanu. Može, ako nije problem ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
dino88 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
|
ovo je i meni trebalo
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |