nekoliko pitanja |
Post Reply ![]() |
Author | |
iva2507 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 17 Travanj 2011 Status: Offline Points: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 22 Lipanj 2011 at 18:31 |
dakle, zanima me nekoliko stvari ,no da ne duljim:
š. koliko UH dnevno vodi do debljanja,a koja kolicina do mršavljenja? (znam da se nemože tocno reci,ali bi mi bilo super kada bi otprilike znala) 2. koliko variva (ona kaj mame i bake kuhaju ![]() 3. kako uspite cijelu konzerviranu tunu ocijedit ? ![]() 4. koliko ima (konzervirana) tuna kcal,uh i p ? po nekim tablicama piše oko 200,negdje oko 400.. sad neznam kako se to mjeri,na onajk paket konzerve (tuna+ulje) ili samo tuna hvala unaprijed svima ![]() |
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
š. to stvarno nemozes tako gledati, ovisno o nacinu života, tj dnevnim aktivnostima i vježbanju, unosu i drugih nutrijenata, svakog tijela/metabolizma posebno, u koje doba dana jedes koju hranu i s cim ju kombiniraš.......uglavnom ak izbacis sokove, slatkiše i gluposti vrlo vjerovatno neceš pretjerivati sa UH, a možeš ih imat i manjka........eto tak da na kraju nisam niš rekao ![]() 2. oko variva se ne brini , to bar jedi kolko možeš i da mazneš 3 tanjura za rucak i još jednom tolko nebuš pretjerala.........naravno ukoliko ne plivaju 2 prsta masti kak bake vole to fino zamastit i nabacat špekeca itd ![]() 3. Nema potrebe ju baš žmikat do posljednje kapi, pogotovo ako kombiniraš ju za veceru kao p+m obrok........ako baš želiš , a ja isto ponekad želim, uzmeš cjediljku, istreseš tunu unutra i pod mlazom vode ispreš...eto ![]() 4. racunaj da oko 20 grama P imaš na š00g tune, mislim da je tu negdje okvirno, dakle one velke konzerve od š80g, tj š20g neto ribe ak se ne varam je ajmo rec oko 25 g proteina, sve ostalo zanemari, ima nešto masti, no kad ju izžmiceš vrlo malo |
|
![]() |
|
iva2507 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 17 Travanj 2011 Status: Offline Points: 15 |
ja sam je baš žmikala iz konzerve do zadnje kapi, pa je cesto dio tune završavao u sudoperu, pa sam ga vracala unutra u konzervu i na kraju jela iz konzerve ![]() ![]() hvala ti na svim odgovorima ![]() |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
<50g UH - keto
<š00g UH - također fat burn <š50g UH - održavanje Ovo je cist okvirno |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |