New Posts New Posts RSS Feed - Zobena kaša/zobene pahuljice
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Zobena kaša/zobene pahuljice

Post Reply Post Reply Page  123>
Author
guls View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote guls Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Zobena kaša/zobene pahuljice
    Posted: 26 Sijecanj 2011 at 15:47
Za dorucak - zobene + mlijeko ili zobene + voda? Mislim,
mlijeko ima bjelancevine koje voda nema, što je za jutro
dobra stvar, ali tu su i masti koje voda također nema. Nije
li možda bolje ujutro nakrkati se ugljikohidratima pa
tijekom dana lagano unositi proteine?

Kako pripremiti te zobene? Kod mene je obicaj natrpati dve
šake u tanjur, staviti vode i u mikrovalnu na jednu minutu.
Sve je to gnjecavo i da se prožvakati, ali nije to TO.
Bljutavo ko karton.
Back to Top
- Darac - View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote - Darac - Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sijecanj 2011 at 00:28
 Imam zobeno mlijeko (organsko) pa to stavim sa zobenim pahuljicama, dodam crni ribizl i grožđice, ubacim kakao (takodjer organski) malo posipam + pojedem bananu.
Nekad jos pored toga pojedem saku badema i ljesnjaka.
Jednom sam uz sve to dodao i brusnice i ispalo bas fino
Back to Top
Tamron View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tamron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2011 at 14:50
Ja si npravim ness i onda u nju ubacim zob. Pustim da malo
odstoji i budu stvarno ukusne.
Prije sam ih u blenderu mutio sa hladnim mlijekom pa bi se
stvorila masa slicna mokrom kartonu
Zob također spremam da ih kuham u malo vode (omjer velika
šalica zobi, pola šalice vode), dodam soli, izribanu jabuku
i šaku suhih brusnica i/ili grožđica. To mi je još ukusnije
kad je hladno nego kad je toplo
Back to Top
Pitbull View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pitbull Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Sijecanj 2011 at 12:14
Originally posted by Avatar Avatar wrote:

Originally posted by Pitbull Pitbull wrote:

ja ih ne kuham, ugrijem mlijeko u
mikrovalnoj, pahuljice
odstoje 2-3 min i odmah ih mogu jesti

Tako se to radi, samo što ja još u zobene ubacim oko š50 grama sira
i kakaa (jedna žlica) s smanjenim udjelom masti te 2 ili 3 natrena +
još neko voce.

Ma meni ne treba sladilo, okus mi je i ovak super, samo što kao i ti
pojedem neku vocku (najcešce narancu)
Back to Top
Brunhilda View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Brunhilda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Sijecanj 2011 at 10:49
zobene prokuhane u vodi sa suhim brusnicama/grožđicama/višnjama/ribizlama i cimet. to mi je totalno mmm otkad sam izbacila mlijeko iz prehrane
Back to Top
*Ve* View Drop Down
VIP clan
VIP clan

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote *Ve* Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Sijecanj 2011 at 09:03

zobene s bjelanjcima na tavi

s pekmezicem od jagodice

XXL-Zagreb
Back to Top
crna_kej View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote crna_kej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Sijecanj 2011 at 08:34
Originally posted by buci-buciš buci-buciš wrote:

Meni su zobene postale najdrazi obrok u danu.
 i meni! jedva cekam ujutro se probuditi! evo ..jutros bile zobene sa vodom uz probavin i brusnice!
Back to Top
buci-buci1 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote buci-buci1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Sijecanj 2011 at 18:03
  Meni su zobene postale najdrazi obrok u danu.
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
Back to Top
cooperw View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cooperw Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Sijecanj 2011 at 17:35
Zobene i jogurt... probao s mlijekom, al teško ide. To je valjda jedini obrok u danu koji mi nije dosadio (valjda jer ujutro jedva cekam da jedem).
Back to Top
Leni View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Leni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Sijecanj 2011 at 14:34
Originally posted by crna_kej crna_kej wrote:

ne fali mi! ako bas zelim nesto sladje dodam agavin sirup.. al kavu pijem cistu tursku bez iceg.

u zobenu kasu sam znala stavljat agavu da osjetim i malo slatkoce al sad ujutro jedem zobene sa sojinim mlijekom (ne podnosim najbolje laktozu) i ne fali ni tamo.

tako i ja, mlijeko ne smijem pa zobene i sojino
ili jogurt, za divno cudo njega mogu...jedino si trazim neki proteinski prah bez laktoze, odnosno sojin, ima samo twin lab ali ne dostavljaju
Back to Top
crna_kej View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote crna_kej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Sijecanj 2011 at 13:00

ne fali mi! ako bas zelim nesto sladje dodam agavin sirup.. al kavu pijem cistu tursku bez iceg.

u zobenu kasu sam znala stavljat agavu da osjetim i malo slatkoce al sad ujutro jedem zobene sa sojinim mlijekom (ne podnosim najbolje laktozu) i ne fali ni tamo.

Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Sijecanj 2011 at 12:42
Originally posted by crna_kej crna_kej wrote:

Originally posted by Leni Leni wrote:

Slažem se s tobom Leni i u pravu si da nam taj svaki natren stvara naviku i da je opasan ali jbg-a kad sam pazio na ugljice naravno da cu prije staviti dva natrena umjesto žlice šecera
jasno mi je, i vjeruj mi da mi je to najteze od svega palo jer mi je jedino obicni natreen imao ok okus i bas sam se navikla a stevia mi je u pocetku bila plasticna, ono bljak...jos uvijek mi fali moja obicna kava s natreenom ali eto, guram dalje
 sve krece od neke faze.. i meni je nakon secera u kavi postao natreen kao normalna stvar.. onda sam presla na agavu a sad vec 3 god pijem kavu bez icega.. da se izbjeci..

a stevia ili lo han ( monkey fruit)
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Avatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Sijecanj 2011 at 12:03
Naravno da se da samo treba vremena da se navikneš
Back to Top
crna_kej View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote crna_kej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Sijecanj 2011 at 09:11

Originally posted by Leni Leni wrote:

Slažem se s tobom Leni i u pravu si da nam taj svaki natren stvara naviku i da je opasan ali jbg-a kad sam pazio na ugljice naravno da cu prije staviti dva natrena umjesto žlice šecera

jasno mi je, i vjeruj mi da mi je to najteze od svega palo jer mi je jedino obicni natreen imao ok okus i bas sam se navikla a stevia mi je u pocetku bila plasticna, ono bljak...jos uvijek mi fali moja obicna kava s natreenom ali eto, guram dalje
 sve krece od neke faze.. i meni je nakon secera u kavi postao natreen kao normalna stvar.. onda sam presla na agavu a sad vec 3 god pijem kavu bez icega.. da se izbjeci..

Back to Top
Leni View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Leni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sijecanj 2011 at 23:48

Back to Top
Leni View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Leni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sijecanj 2011 at 23:44
Originally posted by The Phoenix The Phoenix wrote:

Imate i natur vegetu koja pise je bez aditiva, kao š00% bez aditiva, nema ih ni u sastavu, ja sma ju tek sad tu poceo koristiti, a dal lazu na deklaraciji neznam, al po tom onda za svaki proizvod mozes stajat da je laz

vidila sam i probala kupit ali iskreno posto je vec duze vrijeme uopce nisam koristila, ves samo sol, papar i razne biljne zacine (kim, kurkumu, korijander, bosiljak i bla bla) bas mi je onako ruzno zamirisala i mislim si kad sam se vec odvikla, a i muza teskom mukom, ma necu i tako nisam
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.