Igor - prijava za natjecanje |
Post Reply | Page 123 6> |
Author | |
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Travanj 2012 at 22:55 |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo što si prvi, imaš dobru podlogu, imaš navike treninga sa tebi i sigurno ce biti super radti sa tobom.Quadsi super, i za "zdebljaanja" na dlanovima Mislim da moraš staviti još slike od iza i bocni pogled....ali pricekat cemo dok gymka dodje i stavi paravilnik gdje ce ttocno napisati što je od prijedloga uvaženo kao pravilo!
|
|
Igor
Post Options
Thanks(0)
|
Edited by Igor - 09 Srpanj 2012 at 00:28 |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ups...sorry...sad vidim da si stavio sve fotke..my bad
Što...sad svi kopiraju Gospodina B.-ja sa Spartom
|
|
Igor
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sparta je sada IN. Edited by Zoki - 24 Travanj 2012 at 23:52 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
luna-scarlet
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 126 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast na postignutom do sada, i sretno za dalje
Sparta je zakon ^^ |
|
Tvrdoglava na putu do vitkosti
|
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aj neke koristi i od mene
Pozdrav Spartancima, ma gdje bili!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedva je docekao da se raspiše Neka, super, to je pravi natjecateljski duh
E, za slike...imaš 2 iste ;) Ledja....rekli smo minimum 3 slike: frontalno, iz profila (može i jednog i drugog, ili samo jednog, kako vam drago) i odozada - s tim da ova zadnja bude cijelo tijelo, dakle loža i sve...ne samo ledja...može? Vrijedi za sve ostale....ako sam ja boss E i da, sad mi je palo na pamet - da stavite sliku vage, odnosno broja na njoj :) . Ipak podaci moraju bit vjerodostojni, ne? p.s. podsjecam svih - naglasite trenera s kojim biste voljeli radit ;) Sretno Igore! Edited by Gym_girl - 25 Travanj 2012 at 01:11 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Igor
Post Options
Thanks(0)
|
|
Igor
Post Options
Thanks(0)
|
Edited by Igor - 09 Srpanj 2012 at 00:30 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aaaa sorryyy, šta je to bilo sinoc tu? Ma bila sam na pol koplja vec Ok i može za slike, razumijem žurbu hehe!
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Igor
Post Options
Thanks(0)
|
.
Edited by Igor - 09 Srpanj 2012 at 00:33 |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Eeeee izgleda da ce Sparta biti tema ovogodišnjih transformacija
Ovo što kažeš za vagu, naravno da se može štimati :) I ako vama drago da lažete i sebe i nas, slobodno to i radite A nekako mislim da ste svi prilicno ozbiljni u svojim namjerama pa ne sumnjam u vjerodostojnost slika Uostalom, glavna motivacija ovdje ne bi trebala bit pobjeda tako da nema potrebe za naštimavanjem - radite ovo prvenstveno zbog svog tijela i osjecaja zadovoljstva samima sobom, a samo radi nagrade i cinjenice da ste pobijedili :) Jel tako? Sad su slike |
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ne mogu lagati ni da hocu Sigurna sam da thorn ima nekoliko vaga
|
|
Igor
Post Options
Thanks(0)
|
Edited by Igor - 09 Srpanj 2012 at 00:30 |
|
Post Reply | Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |