Oporavak nakššš;n duge vožnje |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Kolovoz 2010 at 10:59 |
što bi najbolje bilo piti poslije dugih vožnji biciklom 50+ km?
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
izotonike
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Glukoza+whey |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako je niskog intenziteta, dal joj treba uopce glukoza?!
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
To sam trebaš procijenit, al u biti netreba, ako je niskog intenziteta, pukneš raženi i meso žiga riješi 50ak km u komadu, vjerovatno nešto veceg intenz., onda može slobodno dex+whey |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
uglavnom kad se vozim s nekim tko nije baš kondicijski jak, prilagođavam se toj osobi.
Tako da npr jucerašnja vožnjica od 3h 27 min je bila više laganini za moj ukus s pauzom od sat i pol na odredištu. Da sam solo isto to od 70km bi odvozio ispod 3h. uz minimalnu pauzu ne želim se udebljati na svoju visinu ako pocnem konzumirati Whey jer to povlaci i negativne stvari biciklizma |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neces se udebljat od whey-a...
|
|
|
|
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
može neka preporuka istog s webshopa Fitness?
i može neka preporuka za nadomjestak za veceru za ljepšeg clana obitelji? |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Dymatize elite...
|
|
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Ma uzmi bilo koji whey sa web shoba, svi su isti Za ljepšeg clana, elite š2 hour ili posni sir s bademima |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima na savjetima
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izotonik ti je dovoljan! Gle brat mi je u profesionalnom biciklizmu vec š5 godina, ne penješ se na Zavižan š500m da ti trebaju gelovi i cuda, ovo ti je cist taman. Izazivam te ga da doma napraviš, to mi je valjda bilo nešto najfinije..hahah...NOT..kaj sam probala: zmiksaš si soli, limunovog soka, sode, meda s vodom. Još moš popit kad je hladno, al kad se zgrije... |
|
LiveStrong
|
|
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
Gelove nikad nisam ni kozumirao, po meni je to bacanje novaca.
Reci mi u kojem omjeru miksam ono što si napisala? Penjanje na Zavižan je za malu djecu, za muškarce je Transalp, Samsonman |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci ti se penješ na Sljeme?
Pa nije gel loš, nakon š50km uspona kad izgubiš 8000kcal! Daj, neceš valjda ic ovo radit! Na 0,5l sam stavila malu žlicu soli, žlicu meda, limuna koliko hoceš (ovisi o ukusu)! Sretno!!! Edited by zika |
|
LiveStrong
|
|
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
idem kud me god noge odvedu, bicikl je rob mojih želja
gubitak kalorija ovisi o više faktora, težini, body fatu i udjelu vode, opcem stanju organizma, metabolizmu, snazi, izdržljivosti, vremenu, pritisku u zraku, obroku prije vožnje.... sol, med, limun..kakav je to kemijski spoj za omamiljvanje? :))) |
|
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |