Početnica |
Post Reply ![]() |
Author | |
SamoSandraa ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Rujan 2014 Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 01 Ožujak 2015 at 14:14 |
Ovako, uskoro ću 18 godina, visoka sam 1,63 m, teška 52,5 kg. Počela sam raditi HIIT za početnika, našla sam si dobar video na youtube, kratko a efikasno, paše mi uz školu i učenje.
Imam plan da prvo smršavim, željela bi se riješiti masnih naslaga oko trbuha i u nogama, što nije problem jer nisam baš neka bucka. A onda bi željela malo definirati tijelo, početi raditi s utezima. Donji dio - noge su mi jake, a gore me nema, slabe ruke, ramena.. Sad mene zanima dal bi uspjela s tim da prvo radim neko vrijeme HIIT pa krenem na utege? I zanima me prehrana, što da jedem, koliko... Nemojte me zanemariti!! ![]() Hvala |
|
![]() |
|
ZorroRi ![]() Fit moderator ![]() Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav,
ja ti ne bih savjetovala ovo kako si sad krenula. Hiit trening će ti otopiti to malo masti što imaš, ali ćeš izgubiti i mišiće kojih ti i ovako nedostaje. Tijelo dosta jednostavno po tom pitanju funkcionira: Što više mišića imaš, to tijelo troši više energije i topi više masti za tu energiju. dakle, ja bih ti savjetovala da odmah krenes raditi s utezima. kardio aktivnost (poput hiita) sad stavi malo po strani. Jedi redovito i kvalitetno, barem 5 obroka u danu. Za doručak i oko treninga (prije i poslije) jedi ugljikohidrate (ali kvalitetne poput zobenih, riže, žitarica), prije spavanja proteine i zdrave masti (orašasti plodovi, lan, maslinovo ulje...), a u svako obroku probaj imati neki izvor proteina (meso, jaja, mliječni proizvodi, riba, whey...)... |
|
Be healthy, be happy.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |