Pokažite što jedete! ;) |
Post Reply | Page 123 136> |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(3)
Posted: 11 Srpanj 2013 at 01:37 |
Ok ekipa, s obzirom da sam u zadnjih par mjeseci skupila poprilicnu bazu svojih obroka na mobu :) i zapravo ih planirala baciti na blog i napraviti pricu oko toga, pala mi je ideja da umjesto toga ili uz to, otvorim i temu gdje cemo svi skupa moci prezentirati kako se mi to lijepo i zdravo hranimo i usput dati poneku idejicu jedni drugima, kad nam zašteka kreativnost, a i motivacija bome. Neki od nas više vole jednostavne obroke, neki se vole igrati sa hranom i stalno smišljati nešto novo. Ja sam medju prvima, a nadam se da ce vas dosta biti i ovih drugih, jer ce ovo inace bit jedna jako suhoparna tema Znam da postoji slicna tema, dnevnih/tjednih jelovnika ali ovdje je poanta upravo u tome da to ne moraju uopce biti cijeli jelovnici, po redu, kolicinama.... može biti samo jedno jelo, ili više njih raspršenih po danima. I naravno, moraju biti uslikani! Dakle, mob i fotic u ruke i ajmo...dokažite da se držite pravila Ja krecem, sa prvih 5: Zobene + posni + cimet Jedan od mojih cestih obroka, najcešce dorucak s tim da inace nisam sklona imenovati obroke :) tako da zapravo ovako nešto može poslužiti za bilo koji dio dana, ako mi se uklapa u plan i program. Piletina + salata + rajcica + maslinovo ulje Jedan lagani, low carb obrok, uglavnom za dane bez treninga, ili kad prekrdašim sa UH-ima Nešto novo, ha? Rižoto od liganja + poriluk Jedno od najdražih jela, bakina kuhinja + naravno dopunjeno porilukom, ipak moramo pazit na vlakna i popunit tanjur Inace, dobra hrana prije treninga Šnicle + prokulice Vrlo jednostavno, jako fino, za mene. Još jedno od laganih jela, u kojem cesto guštam - a nekad se, sada malo cešce, i koja fetica raženog kruha pridruži Zobene + whey + borovnice Još jedna klasika ali...spas ovih zadnjih dana, kad je jednostavno prevruce za kuhat! Inace, jedan od favorita za obrok prije treninga, a nekad i poslije To je to od mene, za sada....imam ih još brdo i slikam i dalje Ali... da sad malo vas vidim? Edited by Gym_girl - 11 Srpanj 2013 at 01:45 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicna ideja!
Gymka, predlažem da slikice budu puno vece, kako bi nam svima krenule sline. Znaci, slobodno stavljajte vece slike jer je to ideja teme. Sad možemo birati obrok i prema bojama / izgledu.
Edited by Zoki - 11 Srpanj 2013 at 02:20 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super, Gym!
|
|
Lola_zgb
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 127 |
Post Options
Thanks(1)
|
Salata, paradajz, zelje, kelj, tunjevina, maslinovo, sol, ocat jabucni Dagnje buzara s rižom:)
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(1)
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(1)
|
Zoki, mislila sam to ali su slike bile toliko velike da je bilo negledljivo Anyway, uzmite povecalo Lola Eto ga, promijenih uploader Dakle - omlet + špinat + rajcica - od dorucka do vecere |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ova zadnja slika je OK. Znam da su fotke ogromne kad ih slikaš, ali ih možeš u paintu smanjiti. Edited by Zoki - 11 Srpanj 2013 at 11:49 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Prevruce je za pimplanje po paint-u Nema veze, rješeno, sad cemo ovako
|
|
|
Lola_zgb
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 127 |
Post Options
Thanks(0)
|
Davore ovo tvoje izgleda mrak (ja bi sirni namaz izbacila, ne volim ga) no kako se uspiješ zadržati samo na jednoj šniti? Dvije su onako optimalne
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma namaz je izvrstan.. posni sir, maslinovo ulje, malo slanutka, zacini.. sve to smiksano.. super bude... samokontrola :) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Will power Edited by Gym_girl - 11 Srpanj 2013 at 12:27 |
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(1)
|
Patlidjani s tunom
180 g patlidjana 110 g tune u salamuri 60 g mozzarele (ja koristim s - budget intersparovu jer ima manje masti od regularne) 80 g crvenog graha (može iz konzerve ali da je bez dodanih šecera ili isprati prije pravljenja) Narezati patlidjane na kolutove i nasoliti ih tako da puste vode (cca 30 min). U posudu staviti ocijedjenu tunu (ocijedite dobro inace ce biti prerijetka smjesa) i grah. Miješati štapnim mikserom dok se sve ne sjedini. Dodati zacine. Ja dodajem chilli u prahu, cešnjak u prahu, kurkumu i papar. Poslagati patlidjane na masni papir, rasporediti smjesu na 6 kolutova patlidjana te na svaki staviti narezanu mozzarelu. Zapeci u pecnici na 200 stupnjeva, 20-30 min Bomba prije treninga Ukoliko znate da vam slijedi naporan trening, ovakav dorucak pomoci ce vam da ga odradite u punoj spremi. Potrebno vam je: 35 g integralnog griza (za kupiti u intesparu) 23 g whey proteina okus cokolada ili cookies ili okus po želji 5 g tamne cokolade (80% i više kakaa) 100 g svježeg ananasa Skuhati griz na 2,5 dcl vode. Dodati whey kada se griz malo ohladi, naribati i umiješati cokoladu te dodati narezani ananas. Složeni ugljikohidrati, šecer iz voca i protein iz wheya cine ovaj recept pravom preworkout bombom Sladoledic Potrebno vam je: 200 g posnog sira (najbolja je Lidlova laka skuta) 15 g whey proteina okus cokolada (ja koristim okus cookies, može i bilo koji drugi okus) 10 g kokosovog brašna 10 g tamne cokolade (ja koristim tamnu cokoladu s narandžom iz konzuma) ili 10 g kaka u prahu 10 ak kapi stevije u tekucini Pomiješati sve sastojke osim cokolade (vilicom ili štapnim mikserom). Na kraju naribati cokoladu, a komadice koji ostanu umiješati unutra. Ukoliko ste na low carb-u, a masti su vam dozvoljene u vecoj kolicini slobodno dodajte 15 g badema nasjeckanih umjesto cokolade. Probala sam i sa žlicicom instant kave isto nije loše :) Edited by avangarde - 11 Srpanj 2013 at 14:04 |
|
cookies are for pussies
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
malo su velike slike
|
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
nema veze što su velike, još i bolje, ovo je odlicno! Inace se i ja znam igrat sa Milbonom, wheyem i dodacima, pogotovo ljeti
|
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(1)
|
ovo su uglavnom kao što vidiš obroci iz high dana, ovi ostali mi nisu zanimljivi i ne volim ih pa nisam stavila doduše, jucer sam pravila neke puding muffine jer sam bila na low UH danu.. evo, ide i to
150 g bjeljanjaka 2 mjerice whey (cokolada najbolje, može i cookies) 15 g kakaoo praha 125 g malomasnog jogurta ( 0,1 % m.m) zagrijati pecnicu na 150 C . Sve sastojke pomješati zajedno , te na kraju smjesu uliti u kalupe za mafine. Peci 20 min. na 150 stupnjeva i naravno šalica crne turske |
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako ovo dobro izgleda!! :))))))
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | Page 123 136> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |