Cardio |
Post Reply |
Author | |
kekss
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Srpanj 2014 at 20:24 |
Pozz, nedavno sam otvorio topic u kojem sam htio kombinirati mršavljenje i trening, ali sam se odlučio prvo rješiti masnih naslaga pa onda krenuti u izgradnju tijela.
- 4 od 7 dana trčanje 45 min na traci/bicikla/orbitrek - izbačen junk food, gazirano, slatko - otprilike pravilna prehrana Hoće li od toga biti ikakvih rezultata? Imam možda 4-5kg viška Mogu si priuštiti i whey, vidio sam da je onaj diet whey na akciji trenutno? Molim brzi odgovor!
|
|
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
S obzirom da smatraš kako imaš 4-5 kg viška, mislim da si odmah mogao krenuti s tom izgradnjom jer bi se to sve međusobno nadopunjavalo, ali opet, broj kg viška nije isto što i postotak masnoća u tijelu...
kako god, ovdje se radi o relativno maloj količini pa zato mislim da si odmah mogao krenuti s treningom koji nije samo cardio Rezultata će sigurno biti, ali ne znam hoće li to biti ono što očekuješ |
|
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
|
kekss
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
A očekujem da izgubim malo sala na trbuhu i bokovima, ne očekujem ogromne rezultate, ali vidljive :)
Zasad samo cardio onda, tjedan dva pa ćemo vidjeti dalje :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |