Pomoc |
Post Reply
|
| Author | |
Darko-osijek031
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: PomocPosted: 09 Listopad 2012 at 10:41 |
|
Ej ljudi trebam pomoc neznam kako da izredim dobar plan prehrane za definiciju pa bi volio da mi neko pomogne u vezi toga ! gledao sam na netu ali sam našao za par dana ali volio bi da napravim za cjeli tjedan ! hvala =)
|
|
![]() |
|
Markan1989
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09 Listopad 2012 at 11:14 |
|
bok,
napiši neke svoje ideje pa cemo ako treba popraviti u malo razmješati da ti nije jednoliko (mada je to najefektivnije :P), napiši kako ti dan izgleda kakvi su ti treninzi da vidimo jel treba i to možda malo izmijeniti pa ce svi na to prionuti :D |
|
![]() |
|
Darko-osijek031
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09 Listopad 2012 at 19:23 |
|
Ujutro : jaja
medjuobrok:voce Rucak bilo sto ali sa salatom medjuobrok : voce ili nesto drugo vecera posni sir i jogurt ili neko sušeno voce (ako znate na sto mislim ) To je bio promjer za samo JEDAN dan , jer nemogu bas tako svaki dan jer mi je skola po smjenama sto znaci ujutro jedan tjedan a drugi poslje podne pa zato . Neznam kako da neke medjuobroke ponesem u skolu . Želim detaljnije kako da to napravim za vise dana ! |
|
![]() |
|
Scarpetta
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09 Listopad 2012 at 20:30 |
|
fitnessangels.net
Tamo imaš dobro objašnjenu prehranu i primjere jelovnika za 1500 i 2000 kalorija dnevno. Prije svega trebaš izracunati koliko trošiš i koliko trebaš unositi kalorija, odnosno TDEE. Na istom mjestu imaš kalkulator za to izracunati. Ako ti je cilj definicija onda moraš unositi 10-30% manje od TDEE-a. Primjere jelovnika imaš i na ovom forumu fdje forumaši pišu primjere svojih jelovnika. Tvoj jelovnik je vrlo štur i ne baš dobar, pogledaj malo gore navedenu stranicu pa sastavi bolje malo |
|
![]() |
|
Markan1989
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09 Listopad 2012 at 20:39 |
|
iz mojeg iskustva najbolje mi je išlo s gubljenjem masti kad sam stalno isto jeo, samo sam rucak mijenjao, za veceru nemoj sušeno voce ili jogurt, bolje svježu jabuku narezat i pomiješat sa posnim, jaja jedi kuhana, za rucak izbaci sve što se tice bijelog brašna, proizvode od integralnog umjereno koristi i jedi posno meso a salate jedi koliko možeš :P
što jedeš poslije treninga? |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |

Topic Options
Post Options
Thanks(0)