ledjni misici |
Post Reply |
Author | |
lima
Viden/a u gymu Joined: 23 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Veljaca 2007 at 21:32 |
alo ljudi, ajde neka mi netko napise koje su vjezbe najbolje za ledjne misice, doljnje, srednje, gornje misice i kako se pravilno izvode, unaprijed hvala
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno malo prosvrljas po webu, koliko vidim stvarno ima svega
Vjezbe za ledja : https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Ledja.aspx Pogledaj malo i : https://www.fitness.com.hr/vjezbe.aspx |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
za ledjne su ti majka siroki zgibovi super su za prosirit ledja, veslanje obavezno, sa mrtvim dizanjem ti isto dosta rade ledja ali rade puno i noge al vjezba je isto super !
Lat masina takodjer dobra za ledja , ima jos puno tih vjezbi ali ne pada mi sada vise ni jedna na pamet |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zgibovi su majka i osnovica za lijepe ledne misice i za prosirivanje leda. JA ih radim kad sam najodmoreniji mada to nije dobro ,ono radim ih na pocetku treninga...
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako i ja na pocetku treninga jer imam osjecaj da kasnije ne bi mogao napraviti ni upola toliko koliko napravim na pocetku
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne da imam osjecaj nego stvarno nemogu-nema sanse (mozda mogu 5-6) |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |