teska vijezba š puta |
Post Reply ![]() |
Author | |
dekipkc ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Listopad 2011 Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 24 Listopad 2011 at 01:03 |
prije svega pozdrav svima , moje pitanje je u vezi zgibova ima ih ovakih onakih no zanima me visok sam š86 i 65 kila i odlucio sam kupit proteine nebitna marka za prvi puta tek toliko znaci radio bi samo zgibove sirokim hvatom plitkim i to sve dok mi nebi drhtale ruke jer tad je expanzija najaca .
zanima me plan treninga znaci tjedni ako ima dobri dusa da mi probaju dati tjedni plan znaci koliko je dobro za pocetnika uz proteine a da mi ne iskoci rame ako razumijete , koliko sam shvatio proteini se piju 30minuta prije vjezbanja i odmah poslje vijezbe to je oko 50mg proteina ispravite ak sam u NEPRAVU
![]() |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdje poceti :) Tražiš osnovne savjete a tu pricaš saq sigurnošcu kako ih je "najbolje" izvoditi i kad je "expanzija" najjaca :) Proteini nemaju neke veze u cjeloj ovoj prici, i gledaju se u gramima, ne u miligramima. Te ti ne trebaju i prije ako si jeo sat, sat i pol prije treninga. P.S ako budeš radio široke, prije ce ti rame iskociti nego da radiš uske ;) Najbolje je da mjenjaš hvatove ali ne idi pre široko. P.S2 Tri puta jedno ti je dovoljno jedno 5 - 6 serija ovisno koliko ih možeš.. Teško je odgovarati na ovako "postavljena" pitanja I raditi samo zgibove ti nije nešto |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
![]() |
|
dekipkc ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Listopad 2011 Status: Offline Points: 5 |
ohaj vidis ma neznam ti ja nist o debildanju ma realno da kad si ranjiv si najaci jel tako a sto se tice proteina je da kad jedes cuku i pol prije treninga ko da si popio protein al nije koncentrirano kolko tog zavrsi proteina riza kupus i tak neka hrana . A sto se tice hvata to cu osjetit kolko mogu rasitirt da nebi rame istego il nest .
pitanje i nije precizno u pravu si amater sam neznam kak se ni koi dio misica zove da ti kazem tocno sta zelim ukratko od pasa do ramena i ruke znaci leda V sira ramena i jaka leda , a usput cu i par serija trbusnjaka radit i ponesto sklekova za prsa no ako mozda znas dali protein uzmem pol sata prije vjezbe sto bi moralo bit dovljno da pocnu radit jer to je koncentirano , ili cak š sat prije vjezbanja ako znas reci mi i dali je potrebno nakon treninga uzet protein .Uglavnom ovo nebi bila teretana nego kucna naprava samo za zgib jer ovo mogu bez neki naprava radit ;) slobodno reci iak imas nest sto bi moro znat za beginera
![]() |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Uzet ceš proteine da biš napravio par zgibova, ponešto sklekova i trbušnjaka? Ma daj, ljudi više nece ni pocet trenirat bez proteina. Jedi normalno prije i poslije "treninga"...a i nije ti baš neki trening ako misliš samo to radit cijelo vrijeme....i daj zaboga stavi koji zarez i tocku, štufno te citat...
Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
to droga je brate dobra je znate otpadaju ti zubi murjaci te prate ma jedno 50 po danu zgibova jedno 30 sklekova i 50 trbusnjaka po danu uvrh glave al naravno sve na tezi nacin a sto se tice da nemos sam š vjezbu radit varate se pa dosta ljudi ovdje kod mene radi zgib pa je ko terminator nec sigurno listove na nogama jacat
![]() |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
aj aj zgibaj ti...
![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
a ja sam mislio da mi je trening sranje
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |