New Posts New Posts RSS Feed - Smršaviti ili odmah teretana?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Smršaviti ili odmah teretana?

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
cunica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cunica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Smršaviti ili odmah teretana?
    Posted: 24 Veljaca 2013 at 22:29
Pozdrav,dakle imam problem opcenito sa redom i samom filozofijom mrsavljenja i dobivanja misicne mase.Naime,trenutno sam na dijeti i u mjesec dana sam izgubio 10 kg,i u planu mi je jos 10,trenutno imam 98 kg i 2 metra,i imao sam u planu nakon sto smrsavim do jedno 88 kg pocet odlazit redovno u teretanu i malo se izdefinirat,al listanjem tema vidim da se ljudi muce sa dobivanjem kilaze prije nego sta uspiju u dobivanju misicne mase,pa dolazim do pitanja,ako treba imat masu prije teretane,da li bi trebao prestat sa dijetom i jednostavno krenut u teretanu sa adekvatnom prehranom a to ukljucuje niz suplemenata(Maxx Whey,Maxx Booster,Maxx Shake,Maxx Malto) ili najprije jos smršaviti pa tek onda krenuti u teretanu?

Unaprijed hvala na bilo kakvim informacijama,pozdrav
Back to Top
cunica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cunica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Veljaca 2013 at 22:43
Evo prehrane:
1. 7:00 6 bjelanjaka,4 zumanjka,1 žlica ulja od lješnjaka,70 g žitarica
2. 10:00 50 g bjelancevina (Maxx SHAKE),25 lješnjaka
3. 13:00 200 g pileca prsa,70 g riže,povrce,2 žlice maslinovog ulja
4. 16:00 50 g bjelancevina (Maxx SHAKE),25 lješnjaka
5. 19:00 200 g pileca prsa ili ribe,70 g riže,povrce,2 žlice maslinovog ulja
   30 minuta prije treninga Maxx Booster
6. 21:00 50 g maltodekstrina (Malto Maxx),50 g Maxx Whey,2 žlice ulja od lješnjaka
7  21:30 200 g pileca prsa,povrce,2 žlive maslinovog ulja,70 g riže
8  23:00 6 bjelanjaka,4 žumanjka,20 g ulja od lješnjaka,70 g žitarica
Back to Top
Slavonka23 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slavonka23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Veljaca 2013 at 22:57
Hvataj se teretane... i ne znam zašto bi ti mršavio a imaš  98kg i 200cm... Ermm

I šta ce ti toliki shake-ovi...hvataj se prave hrane... 
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
Back to Top
XQ View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote XQ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Veljaca 2013 at 23:03
Odmah teretana. Prvo razvij mišice, pa se definiraj kasnije, i da nije potrebno da mršaviš, samo se drži prave hrane
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."

"You're only young once. But if you do it right, once is enough!"
Back to Top
deejay View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote deejay Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Veljaca 2013 at 00:43
prvo teretana onda definicija
Back to Top
cunica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cunica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Veljaca 2013 at 07:16
Originally posted by Slavonka23 Slavonka23 wrote:

Hvataj se teretane... i ne znam zašto bi ti mršavio a imaš  98kg i 200cm... Ermm
Smršavio bih zbog toga jer jos uvijek imam sala na odredenim dijelovima tijela,sta nije ako sad krenem u teretanu i nakon sto vec malo ojacam da ce salo ostat iznad misica?

Ti shakeovi su mi iz razloga sto imam faks od 8 ujutro do 8 uvecer,i koliko sam ja shvatio ti shakeovi su da nadomjeste ono sta nemam vremena pojest dok imam predavanja a da ne nosim sa sobom cijelu kuhinju,zar ne?
Back to Top
cunica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cunica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Veljaca 2013 at 07:18
Originally posted by cunica cunica wrote:

[QUOTE=Slavonka23]Hvataj se teretane... i ne znam zašto bi ti mršavio a imaš  98kg i 200cm... Ermm

Smršavio bih zbog toga jer jos uvijek imam sala na odredenim dijelovima tijela,sta nije ako sad krenem u teretanu i nakon sto vec malo ojacam da ce salo ostat iznad misica?Ti shakeovi su mi iz razloga sto imam faks od 8 ujutro do 8 uvecer,i koliko sam ja shvatio ti shakeovi su da nadomjeste ono sta nemam vremena pojest dok imam predavanja a da ne nosim sa sobom cijelu kuhinju,zar ne?
Back to Top
XQ View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote XQ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Veljaca 2013 at 10:31
Pa normalno da ce ti ostati, ali ceš imat neku mišicnu podlogu, a ovako ako se definiraš bit ceš zategnut a nigdje mišica, cemu to?

Back to Top
avangarde View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote avangarde Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Veljaca 2013 at 11:03

Evo prehrane:1. 7:00 6 bjelanjaka,4 zumanjka,1 žlica ulja od lješnjaka,70 g žitarica2. 10:00 50 g bjelancevina (Maxx SHAKE),25 lješnjaka3. 13:00 200 g pileca prsa,70 g riže,povrce,2 žlice maslinovog ulja4. 16:00 50 g bjelancevina (Maxx SHAKE),25 lješnjaka5. 19:00 200 g pileca prsa ili ribe,70 g riže,povrce,2 žlice maslinovog ulja   30 minuta prije treninga Maxx Booster6. 21:00 50 g maltodekstrina (Malto Maxx),50 g Maxx Whey,2 žlice ulja od lješnjaka7  21:30 200 g pileca prsa,povrce,2 žlive maslinovog ulja,70 g riže8  23:00 6 bjelanjaka,4 žumanjka,20 g ulja od lješnjaka,70 g žitarica

meni je ovo ok samo zato što ima 8 obroka zanima me zašto u 2 i 4 obroku jedeš samo P+M? imas neki poseban razlog? i zašto prije treninga ulje i whey, a poslije trening ne whey?
Back to Top
mr-triple-double View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mr-triple-double Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Veljaca 2013 at 11:16
Samo nemoj biti jedan od onih koji kazu prvo cu smrsaviti pa onda teretana, jer to vecinom zavrsi na nicemu. Prisili se da krenes u teretanu, da se okruzis ljudima koji zdravo jedu i vjezbaju. Svi smo mi prosli onaj prvi dan u teretani tako da ne brini nisi jedini. Samo hrabro
Back to Top
XQ View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote XQ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Veljaca 2013 at 11:16
Originally posted by avangarde avangarde wrote:

meni je ovo ok samo zato što ima 8 obroka zanima me zašto u 2 i 4 obroku jedeš samo P+M? imas neki poseban razlog? i zašto prije treninga ulje i whey, a poslije trening ne whey?

Rekao je vec da je na faxu od 8 do 8 pa jedino te šejkove može pit. Da i whey poslje treninga obvezno (mada mislim da je i to napisao) :)

Edited by XQ - 25 Veljaca 2013 at 11:17

Back to Top
LolitaInChains View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LolitaInChains Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Veljaca 2013 at 11:41
Nemoj razbijati glavu jer kad krenes u gym i dobijes misicne mase, brze ce i masti ici dole, jer misicna masa trosi vise energije A i steta ne poceti razvijati se kad vec tako dobro jedes - bar sto se unosa proteina tice!
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
Back to Top
cunica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cunica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Veljaca 2013 at 12:21
Originally posted by avangarde avangarde wrote:

Evo prehrane:1. 7:00 6 bjelanjaka,4 zumanjka,1 žlica ulja od lješnjaka,70 g žitarica2. 10:00 50 g bjelancevina (Maxx SHAKE),25 lješnjaka3. 13:00 200 g pileca prsa,70 g riže,povrce,2 žlice maslinovog ulja4. 16:00 50 g bjelancevina (Maxx SHAKE),25 lješnjaka5. 19:00 200 g pileca prsa ili ribe,70 g riže,povrce,2 žlice maslinovog ulja   30 minuta prije treninga Maxx Booster6. 21:00 50 g maltodekstrina (Malto Maxx),50 g Maxx Whey,2 žlice ulja od lješnjaka7  21:30 200 g pileca prsa,povrce,2 žlive maslinovog ulja,70 g riže8  23:00 6 bjelanjaka,4 žumanjka,20 g ulja od lješnjaka,70 g žitarica

Whey mi ide poslije treninga,Trening mi je u periodu od 19:00 do 21:00 :)
Back to Top
cunica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cunica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Veljaca 2013 at 12:39
Originally posted by LolitaInChains LolitaInChains wrote:

Nemoj razbijati glavu jer kad krenes u gym i dobijes misicne mase, brze ce i masti ici dole, jer misicna masa trosi vise energije A i steta ne poceti razvijati se kad vec tako dobro jedes - bar sto se unosa proteina tice!

Nije da razbijam glavu al to za salo mislim odredeno na podrucje prsiju jer sam prije trenirao kick boxing i imao uvijek razvijena prsa i ramena,i sad vec ne treniram godinu dana i ugojio sam se 15 kila i prsa su mi "omlohavila" i dobio sam bas bitch tits i sad me samo brine da nakon toliko vremena dok ih opet ne ojacam da mi to salo ne ostane preko
Back to Top
LolitaInChains View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LolitaInChains Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Veljaca 2013 at 13:28
E a zakaj ne jedes sir, svjezi, posni? I mlijecne proizvode? Mlijeko ne bih preporucila. Intolerancija prema laktozi ili ih mrzis? :)
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
Back to Top
cunica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cunica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Veljaca 2013 at 16:07
Originally posted by LolitaInChains LolitaInChains wrote:

E a zakaj ne jedes sir, svjezi, posni? I mlijecne proizvode? Mlijeko ne bih preporucila. Intolerancija prema laktozi ili ih mrzis? :)

Nisam neki ljubitelj al prisilit cu se sa zitaricama ;)
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.