New Posts New Posts RSS Feed - Skidam salo , trebam pomoc
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Skidam salo , trebam pomoc

Post Reply Post Reply
Author
-V- View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote -V- Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Skidam salo , trebam pomoc
    Posted: 29 Ožujak 2012 at 21:33
Pozdrav svima.
Za pocetak ,
imam 15 godina , visok sam oko 177-180 , a tezak negdje oko 67+kg

Moj problem je sljedeci , imam sala na stomaku , i to puno (ispod pupka je obujam negdje oko 85cm) , isto tako je i na prsima(sisama) , isto negdje oko 85cm..
Uglavnom "ogroman" sam, ima me u nogama , na stomaku i na "sisama" tj. prsima

U Nedjelju smo ja i prijatelj poceli mali trening.

Svaki dan radimo sljedece:
4 kruga oko nogometnog igralista
4 x 10 sklekova (ja radim zenske posto sam slab na rukama, prijatelj radi muske)
4 x 10 trbusnjaka (lagano podizanje i lagano spustanje da trbusnjaci stalno budu zategnuti)
4 x 10 cucnjeva (normalno skupljene noge,pete na podu)

od jucer smo poceli sa po 5 krugova ,i po 5 serija.

Stvarno ne znam sta da radim vise, jesu li ove vjezbe dobre, i treba li ubaciti jos ponesto?
Od sutra pocinjem "dijetu" , svako jutro nacjedeni limun pomjesan sa maslinovim uljem u zlici , a umjesto vecere pola litre limunade , kazu da limun i maslinovo ulje dobro razgraduju masnocu.
Od kad smo poceli sa treningom maksimalno sam smanjio slatkise i masnoce , naravno ima ih tu ali ne puno. Pusim, znam da to utjece,ali od kad sam poceo trening pokusavam smanjiti,mislim nisam bas neki ovisnik,ali ono.. Neki kazu "tinedjerski fol"..

Eto,ako imate sta za predlozit, predlozite..
Hvala
Back to Top
animal87 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote animal87 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2012 at 21:47
znaci na toj dijeti bi jedini obrok bio taj limun ujutro sa uljem i vecera limunada??
molim te reci da to ne mislis raditi...
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
Back to Top
Igor View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Igor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2012 at 22:44
Ili možeš umjesto bilo kakvog jela nauciti "Sungazing" pa se napajaš solarno.Pocni jesti normalnu zdravu hranu u vecim kolicinama.
Back to Top
-V- View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote -V- Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2012 at 23:03
ne ne, nego ujutro kad se probudim jedna zlica maslinovog ulja sa limunom , i kroz dan sve normalno , samo bez vecere ( limunada )

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.