Program definicije |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | ||
dino88 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ovde jos nikom nije jasno koliko se ne razumijem u ove izraze, po tom sam katastrofa ali ucim pomalo.
glikogen, odmah trazim !heh |
||
![]() |
||
dino88 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
|
mislim da u ljekarni omega 3 masne kiseline oko š00 kuna dodju š00 komada tako nesto, meni prijatelj ih koristi svaki dan jednu gucne, kaze da mu se koža cak poboljšala i sve ostalo.
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
neka neka dino, svi smo ucili i ucimo pomalo :) sad ceš nam za domacu zadacu rec što si naucio o glikogenu |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
jos 2 tjedna na programu prsa-triceps, ledja-biceps, noge-ramena.. i onda prelazim na kruzni pa cemo vidjet rezultate..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
što si ih više možeš priuštiti to bolje ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
i koliko dnevno tableta je dovoljno popiti??ako sam reducirao UH na 50g dnevno..
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
koliko možeš, bez obzira na UH, možeš sve do 30 ( š80 EPA / š20 DHA) ovisno o koncentraciji ;) |
||
![]() |
||
|
he he...
a necu se ja pretrpavat.. pokusavam sto manje unosit tablete i preparate sada.. samo whey, dekstroza i vitamini.. mozda sada ubacim i Ca-Zn-Mg. |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Tekuca omega... |
||
![]() |
||
jumok80 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
|
Thorn znaci li to da bih mogao dobiti definicju da dižem max po 3 puta a da izbacim UH?? Daj mi to pojasni... |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Prvo ti meni pojasni svoje pitanje jer ga uopce ne razumijem a onda ti mogu to nešto pojasnit. |
||
![]() |
||
jumok80 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
|
Daj mi pojasni ovo... |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
ooo jumoce jumoce... ako radiš masu po nekom programu, odradi je kako spada, a kad kreneš na definiciju ne spuštaj težine, odnosno ostavi isti trening, samo ubaci više kardia i sredi prehranu (smanji uh), ok?
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
|
Evo sve je receno ![]() |
||
![]() |
||
|
Evo, pošto thorn ne razumje, ja cu uzeti slobodu da odgovorim! ![]() ![]() Iako je takav nacin dizanja povezan jako sa razvojem snage i kao jako naporan obicno zahtjeva dosta kalorija i nergije gdje pomažu UH ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma šta ceš ti ![]() ![]() ![]() ![]() Gymka je vec rješila stvari ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |