pitanjce |
Post Reply ![]() |
Author | |
filipzg ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 10 Veljaca 2013 at 17:23 |
Zdravo,
Zanima me kako je najbolje piti proteine ? pojest napraviti trening pa popiti ili obrnuto ? ili pak neka 3 kombinacija ? ja prvo pojedem napravim trening i onda popijem..
|
|
![]() |
|
XQ ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa prvo trening, pa zaliješ whey odma poslije treninga, i onda jedeš proteinski obrok( jaja , sir itd)..
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
![]() |
|
filipzg ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 9 |
Problem je sto kad popijem, napuhne me pa ne mogu jest 2sata 2 i pol..
|
|
![]() |
|
XQ ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Na koju foru? Jel piješ sa mlijekom možda?? Ja kad popijem još više ogladnim ^^
|
|
|
![]() |
|
iron ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 10 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 1 |
.
|
|
![]() |
|
Da, pijem s mlijekom :D
|
|
![]() |
|
adatar ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
jedes prije vjezbanja prework meal,poslije vjezbanja popijes whey
|
|
![]() |
|
Pa uzmi poslje vježbe sa vodom, jer ti se odma absorbira, a sa mlijekom ti se rasteže u nebesa, tako da baš i nema dobre svrhe
|
|
|
![]() |
|
Gabrijel7 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Ja isto nakon shakea ogladnim... a ako te napuhuje, ili je do mlijeka ili do wheya, jer skoro svi whey proteini sadrze laktozu, a ako je netko bas alergican, moze isto imati problema
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |