naslage |
Post Reply ![]() |
Author | |
Exo ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 27 Svibanj 2012 at 16:41 |
Ovako,imam problem...zelim smrsati . Pocela sam sa dijetom i trcanjem, nekim kucnim vezbicama i ok izgubila sam svuda osim na nogama..One neprestano rastu i imam previse naslaga na kolenima i to me uzasava jer ruzno izgleda..
Da li postoji neko resenje za skidanje tog sala ?
|
|
![]() |
|
Sun Chi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rjesenje je vjezba i pravilna prehrana. Kad dodes do dijela da te muci salo koje ne mrda, samo trebas poostrit rezim.
Sta tocno vjezbas doma? |
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
![]() |
|
Exo ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 3 |
Vezbam Insanity - Plyometric Cardio Circuit i Brazil Butt Lift
|
|
![]() |
|
Rahxephon ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Svatko ima genetski predodredjeno gdje ce mu/joj se salo nakupljati. Dok je u žena to najcešce (ne uvijek!) donji abdomen i noge, kod muckaraca je to srednji stomak.
Isto tako, salo se ne može topiti ciljano, u smislu da vježbaš noge pa da ti salo ide sa nogu, nego kao što Sun Chi kaže, pooštri režim ili vidi gdje možeš napraviti izmjene u prehrani :) doci ce i noge na red |
|
![]() |
|
Sun Chi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Zasto ne vjezbas cijeli Insanity? Dobar je za topljenje sala.
A prehrana? P+M, P+UH, 5-6 obroka, izbaci UH poslije rucka, izbaci preradenu hranu, jedi puno povrca, salate i kvalitetnih proteina... |
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
![]() |
|
Skinucu celi Insanity i jos malo promeniti ishranu ,pa videcemo...
hvala vam :)
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |