Molim pomoc - vježbe? |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |||
Chivas ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hehe nisi jedina,mene steze kvadriceps ali jos nikad nije gluteus
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Hodajuci iskorak šipkom - ne da cec osjetiti guzove nego ceš proklinjati svako ustajanje, sjedanje i opcenito kretanje naredna 2, 3 dana.
Također dobra stvar za guzu su klasicni cucnjevi (uži stav) i box cucnjevi. |
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
Osjeticeš ako boli za popiz i dok radiš....;)
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
draga curo, ili ne radiš dobro (dovoljnim intenzitetom i sl) ili se ne hraniš dovoljno dobro, a vjerovatno oboje! kad to promjeniš, doci ceš do necega! |
|||
![]() |
|||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
||
Istina! Evo tek kad sam pocela pravilno raditi vidim ogromne pomake s obzirom na stanje prije ![]() |
|||
![]() |
|||
Chivas ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
||
kvaliteta,a ne kavntiteta
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
zar si sumnjala da je istina? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
||
Ma što ja znam, mislila sam da je pilates idealan za žene
![]() A sad pretpostavljam da je pilates dobar za cure koje vec lipo tilo imaju - pa tako održavaju |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
I za našeg illya ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |