New Posts New Posts RSS Feed - Mission Possible
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Mission Possible

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
renren View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 06 Veljaca 2011
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote renren Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Mission Possible
    Posted: 28 Ožujak 2011 at 19:59
Prije kojih mjesec dana sam se predstavila na forumu, a sad se napokon odlucila i suociti s ovom temom
Zasigurno cu na svojem putu imati padova, jer sam tip kojem samomotivacija nikada nije bila jaka, kada je vježbanje u pitanju, pa cu tu i tamo moliti za vašu pomoc i unaprijed se zahvaljujem na tome!

Renata, 34 godine, š2 godina aktivnog bavljenja suvremenim plesom koje je zamrlo pod kraj srednje škole. Osim toga, nisam nikada bila ljubitelj fizicke aktivnosti, moj domet je tu i tamo crobik.
Cijeli život variram sa kilažom, ali sam 2 puta lupila o dno, u srednjoj školi i unazad par godina. Na faksu sam nenamjerno istopila cijelu silu kilograma, nekih 20ak kila je sišlo i to je bio totalni preporod. Nije ukljucivalo nikakvo vježbanje, samo redukcija klope i dugi boravci na faksu. Godinama sam to održavala dok nisam unazad 4 godine zapala u nekakvu privatnu krizu, pocela se lijeciti klopom, totalna letargija i zanemarivanje vlastitog izgleda.
Prije nekoliko mjeseci je došlo iz dupeta u glavu da dalje više ne ide, jer je nezadovoljstvo preveliko, a nikakav trud nisam ulagala. Odlucila sam da cu ili poraditi na promjenama ili se jednostavno pomiriti sa time da cu ostatak života biti pretilo bice. Prva opcija mi je daleko simpaticnija pa je tako odluka pala.
U godinama sam kada kile lakše idu gore nego dolje, 8 sati dnevno provodim za racunalom, primjecujem da se loše krecem, tako da mršavljenje bez vježbanja više ne dolazi u obzir. A i želim steci novu, dobru naviku.
Pocetkom prosinca sam krenula sa vježbanjima, ali sam vrludala. Pocela sam sa teretanom, entuzijazam me držao mjesec dana, pala je dinamika i onda je krenula kriza. Pa sam promijenijenila teretanu. Nakon mjesec dana ista prica, iako, bilo je tu i nezadovoljstava odabranim teretanama, ali sam ja glavni krivac za nemotivaciju.
Prije tjedan dana sam se ponovno odlucila uhvatiti u koštac sa problemom i odlucila se za teretanu koja mi je doslovno pod nosom, na putu sa posla. Tako da otpada izgovor "daleko mi je". Ovaj puta sam imala srecu da naletim na trenera koji je doslovno diplomirao na slucajevima poput mojega i koji iza sebe ima dugogodišnje iskustvo s materijalima za mršavljenje.

Dakle, situacija je loša, necemo se lagati ali ništa što se uz puno truda ne može riješiti.

Mjere:
- visina š65 cm
- težina 9š,3 kg
- BMI 33,4
- udio masnoca u organizmu 44%
- udio mišicne mase 24%

- prsa 97 cm
- struk 94,5 cm
- bokovi šš6 cm
- noge:
L bedro 70 cm / desno bedro 69,5 cm
L koljeno 47 cm / desna koljeno 45 cm
L potkoljenica 42,5 cm / desna potkoljenica 42
- ruke: L 35 cm / desna 36 cm

4 puta tjedno odlazim na trening koji se sastoji od 30 minuta kardia na pocetku, 30ak minuta vježbi snage i 30 minuta kardia na kraju. Kardio je kombinacija trake i orbitreka.
što se tice vježbi snage, složena su mi 3 programa koja na svakom treningu izmijenjujem, da ne opisujem bezveze najbolje da nabrojim o cemu se radi:

š. TRENING
- cucanj TRX, sprint na mjestu, Flowin trbuh, odruc-predruc, skokovi na klupu TRX
2. TRENING
- Flowin trcanje, cucanj+izbacaj vipr, podizanje kukova sa loptom, veslanje TRX, trbuh sa zadrškom
3. TRENING
- iskoraci klupa, trbuh na bosu, skip - niski/visoki, trbuh - dohvacanje lopte, plivanje - noge

Svaki trening radim po 3 serije.
Uskoro namjeravam dici na 5 odlazaka tjedno, tako da imam 2 dana pauzu, ali tokom ta 2 dana doma odradim po 20ak minuta visoko intezivnog kardia, iskopam nešto vježbi na Youtubeuu.

Slaba tocka treninga - traka. Nakon š0ak minuta trake se javljaju užasni grcevi u potkoljenicama, posebno desnoj. Veliko opterecenje na noge, spuštena stopala, manjak magnezija, problemi sa limfom i cirkulacijom (sklona zadržavanju tekucine, pa noge znaju biti užasno teške), a i prije nekih š7 godina mi je sa vanjske strane desne potkoljenice uklonjen tumor, pa možda i to radi malo probleme.
Ako tko ima neki savijet po tom pitanju, slušam, dapace!

Prema mjerenjima po treningu potrošim oko š000 kcal.

Ishrana, redukcija u zadnje vrijeme, trudim se ne brljaviti.
Primjer
- dorucak: 4-5 žlica zobenih pahuljica sa malo mlijeka
- međuobrok: ovaj preskacem jer doruckujem oko 8, a rucam oko šš,30 pa mi je premala rupa. Dok sam na poslu, rucak nažalost ne mogu pomicati jer imam fiksnu pauzu, a hranim se u firmi, klopa je kuhana, jelovnik nažalost ne mogu birati, iako je klopa dobra i kvalitetno složena, a opcija nošenja klope za rucak od doma mi otpada, između ostaloga jer mi je ovo i najjeftnija opcija.
- rucak: naravni odreza sa kuhanim povrcem i zelenom salatom
- međuobrok: 2 rižina kolaca, malo posnog sira ili posni sir i jabuka, bademi ili orasi, razne kombinacije
- vecera: zelena salata sa kuhanim jajima ili posni sir i bademi, a ponekad veceru zamijenim proteninskim shakeom

Slaba tocka ishrane, grickalice i slatkiši, sada srezano. Ako me uhvati potreba za grickalicama, uzmem rižin kolac ili bademe, potrebu za slatkim pokušavam riješiti vocnim jogurtom, vockom. Ali si za vikend priuštim malo sladoleda ili cokolade

Sa trenerom je pao dogovor da cu svakih mjesec dana kada padne motivacija odraditi individualni trening i mjerenje, nadam se da ce to ovaj puta pomoci da ustrajem.

Eto, to bi bilo to, vjerojatno i previše







P.S. ne kužim zašto mi zadnju fotku ne želi smanjiti

Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator
Avatar

Joined: 08 Veljaca 2009
Location: Zagreb
Status: Offline
Points: 4357
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Ožujak 2011 at 20:07
A cuj, paziti na prehranu je najbitnije, treninzi su tu da rade na zdravlju i dobrom osjecaju te ubrzaju cjeli proces

sad samo treba uporno :)

sretno, važno da se krenulo
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
Pitbull View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 27 Srpanj 2010
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 1572
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pitbull Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Ožujak 2011 at 20:41
Sretno. 

Back to Top
Anita25 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 29 Prosinac 2010
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 168
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Anita25 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Ožujak 2011 at 22:39
  Super da si odlucila krenuti žestoko
što se tice nogu ja sam imala isto probleme neke sam uspjela riješiti a neke cu uskoro nadam se. Ovako grceve riješi magnezijom ja sam pila nekih tjedan dana i vjeruj mi prošlo je. Zatim zadržavanje tekucine uspijela sam djelomicno riješiti... I ja sjedim na poslu osam sati, do sada su mi visjele noge tj. dok sjedim nisam dodirivala pod sad sam si prilagodila stolicu pa mi manje oticu... Inace celer i kupus mi jako dobro pomažu u cišcenju vode i svakako vikend kad ne sjedim ode sva suvišna voda (sad cu naruciti neke minerale s vitaminom c od herbalifea pa cu probati s tim, navodno pomaže ali to ti još javim ). I trece ono najgore ravna stopala to sam se narucila kod ortopeda po uloške jer gazim unutarnjom stranom stopala i mišic uz kost jako boli. I stalno boli jedino kad malo odmorim oko 2 dana malo prestane... Tako da se nadam da cu s ulošcima to riješiti. Evo to ti je moj slucaj ako ti može šta pomoci... Obzirom da imamo identicne probleme.
hm
Back to Top
njanja View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 06 Travanj 2010
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 119
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote njanja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2011 at 08:38
Dobro došla, pratit cu tvoj napredak
samo hrabro renren
kad ima volje ima i nacina
Back to Top
njanja View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 06 Travanj 2010
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 119
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote njanja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2011 at 08:39
Dobro došla, pratit cu tvoj napredak [:)]
samo hrabro renren
kad ima volje ima i nacina
Back to Top
njanja View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 06 Travanj 2010
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 119
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote njanja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2011 at 08:39
SORRY net se zablentao kod slanja por. na temu
dobivala poruku eror.

molim admin. da izbiše ove duple poruke, thx

Edited by njanja
kad ima volje ima i nacina
Back to Top
renren View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 06 Veljaca 2011
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote renren Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2011 at 09:38
Hvala

@Anita
Posljednih tjedan dana na preporuku trenera sam na dodacima magnezija. Inace mi je normativ 2 L vode dnevno + 2-3 šalice zelenog caja, a namjeravam uvesti i caj od koprive koji je navodno dobar za rješavanje problema sa cirkulacijom, ne može škoditi.
I ti grcevi nekada moraju prestati
Back to Top
crna_kej View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove
Avatar

Joined: 04 Rujan 2009
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 987
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote crna_kej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2011 at 10:18

Originally posted by renren renren wrote:

Prije kojih mjesec dana sam se predstavila na forumu, a sad se napokon odlucila i suociti s ovom temom
Zasigurno cu na svojem putu imati padova, jer sam tip kojem samomotivacija nikada nije bila jaka, kada je vježbanje u pitanju, pa cu tu i tamo moliti za vašu pomoc i unaprijed se zahvaljujem na tome!

Renata, 34 godine, š2 godina aktivnog bavljenja suvremenim plesom koje je zamrlo pod kraj srednje škole. Osim toga, nisam nikada bila ljubitelj fizicke aktivnosti, moj domet je tu i tamo crobik.
Cijeli život variram sa kilažom, ali sam 2 puta lupila o dno, u srednjoj školi i unazad par godina. Na faksu sam nenamjerno istopila cijelu silu kilograma, nekih 20ak kila je sišlo i to je bio totalni preporod. Nije ukljucivalo nikakvo vježbanje, samo redukcija klope i dugi boravci na faksu. Godinama sam to održavala dok nisam unazad 4 godine zapala u nekakvu privatnu krizu, pocela se lijeciti klopom, totalna letargija i zanemarivanje vlastitog izgleda.
Prije nekoliko mjeseci je došlo iz dupeta u glavu da dalje više ne ide, jer je nezadovoljstvo preveliko, a nikakav trud nisam ulagala. Odlucila sam da cu ili poraditi na promjenama ili se jednostavno pomiriti sa time da cu ostatak života biti pretilo bice. Prva opcija mi je daleko simpaticnija pa je tako odluka pala.
U godinama sam kada kile lakše idu gore nego dolje, 8 sati dnevno provodim za racunalom, primjecujem da se loše krecem, tako da mršavljenje bez vježbanja više ne dolazi u obzir. A i želim steci novu, dobru naviku.
Pocetkom prosinca sam krenula sa vježbanjima, ali sam vrludala. Pocela sam sa teretanom, entuzijazam me držao mjesec dana, pala je dinamika i onda je krenula kriza. Pa sam promijenijenila teretanu. Nakon mjesec dana ista prica, iako, bilo je tu i nezadovoljstava odabranim teretanama, ali sam ja glavni krivac za nemotivaciju.
Prije tjedan dana sam se ponovno odlucila uhvatiti u koštac sa problemom i odlucila se za teretanu koja mi je doslovno pod nosom, na putu sa posla. Tako da otpada izgovor "daleko mi je". Ovaj puta sam imala srecu da naletim na trenera koji je doslovno diplomirao na slucajevima poput mojega i koji iza sebe ima dugogodišnje iskustvo s materijalima za mršavljenje.

Dakle, situacija je loša, necemo se lagati ali ništa što se uz puno truda ne može riješiti.

Mjere:
- visina š65 cm
- težina 9š,3 kg
- BMI 33,4
- udio masnoca u organizmu 44%
- udio mišicne mase 24%

- prsa 97 cm
- struk 94,5 cm
- bokovi šš6 cm
- noge:
L bedro 70 cm / desno bedro 69,5 cm
L koljeno 47 cm / desna koljeno 45 cm
L potkoljenica 42,5 cm / desna potkoljenica 42
- ruke: L 35 cm / desna 36 cm

4 puta tjedno odlazim na trening koji se sastoji od 30 minuta kardia na pocetku, 30ak minuta vježbi snage i 30 minuta kardia na kraju. Kardio je kombinacija trake i orbitreka.
što se tice vježbi snage, složena su mi 3 programa koja na svakom treningu izmijenjujem, da ne opisujem bezveze najbolje da nabrojim o cemu se radi:

š. TRENING
- cucanj TRX, sprint na mjestu, Flowin trbuh, odruc-predruc, skokovi na klupu TRX
2. TRENING
- Flowin trcanje, cucanj+izbacaj vipr, podizanje kukova sa loptom, veslanje TRX, trbuh sa zadrškom
3. TRENING
- iskoraci klupa, trbuh na bosu, skip - niski/visoki, trbuh - dohvacanje lopte, plivanje - noge

Svaki trening radim po 3 serije.
Uskoro namjeravam dici na 5 odlazaka tjedno, tako da imam 2 dana pauzu, ali tokom ta 2 dana doma odradim po 20ak minuta visoko intezivnog kardia, iskopam nešto vježbi na Youtubeuu.

Slaba tocka treninga - traka. Nakon š0ak minuta trake se javljaju užasni grcevi u potkoljenicama, posebno desnoj. Veliko opterecenje na noge, spuštena stopala, manjak magnezija, problemi sa limfom i cirkulacijom (sklona zadržavanju tekucine, pa noge znaju biti užasno teške), a i prije nekih š7 godina mi je sa vanjske strane desne potkoljenice uklonjen tumor, pa možda i to radi malo probleme.
Ako tko ima neki savijet po tom pitanju, slušam, dapace!

Prema mjerenjima po treningu potrošim oko š000 kcal.

Ishrana, redukcija u zadnje vrijeme, trudim se ne brljaviti.
Primjer
- dorucak: 4-5 žlica zobenih pahuljica sa malo mlijeka
- međuobrok: ovaj preskacem jer doruckujem oko 8, a rucam oko šš,30 pa mi je premala rupa. Dok sam na poslu, rucak nažalost ne mogu pomicati jer imam fiksnu pauzu, a hranim se u firmi, klopa je kuhana, jelovnik nažalost ne mogu birati, iako je klopa dobra i kvalitetno složena, a opcija nošenja klope za rucak od doma mi otpada, između ostaloga jer mi je ovo i najjeftnija opcija.
- rucak: naravni odreza sa kuhanim povrcem i zelenom salatom
- međuobrok: 2 rižina kolaca, malo posnog sira ili posni sir i jabuka, bademi ili orasi, razne kombinacije
- vecera: zelena salata sa kuhanim jajima ili posni sir i bademi, a ponekad veceru zamijenim proteninskim shakeom

Slaba tocka ishrane, grickalice i slatkiši, sada srezano. Ako me uhvati potreba za grickalicama, uzmem rižin kolac ili bademe, potrebu za slatkim pokušavam riješiti vocnim jogurtom, vockom. Ali si za vikend priuštim malo sladoleda ili cokolade

Sa trenerom je pao dogovor da cu svakih mjesec dana kada padne motivacija odraditi individualni trening i mjerenje, nadam se da ce to ovaj puta pomoci da ustrajem.

Eto, to bi bilo to, vjerojatno i previše







P.S. ne kužim zašto mi zadnju fotku ne želi smanjiti

 

 

Dobro nam dosla!

nadam se da ce ti svakim danom zelja rasti i da ces uz podrsku svih nas doci do zeljenog.

Ono sto moram primjetiti jest da za kardio odlazis na traku. Nadam se da ne trcis?! ako da - onda me ne cudi da te bole podkoljenice. S tolikim viskom za koljena nije preporucljivo skakati i trcati a pogotovo ne na trakama na kojima je efekt trcanja kao i na asfaltu (udarci su jaci, otpor je isti..).

Mozda nisi toliko sklona zadrzavanju tekucine koliko, kao i vecina nas, zbog sjedilackog nacina zivota imam problema sa cirkulacijom. Caj od koprive moze pomoc kao dijuretik, relaksant i da rjesava moguci visak.

Sto se tice grickalica.. znam, tesko se oduprijet.. al cokolade i sladolede zamjenis jogurtima, posnima i bademima i nakon prvog otpora uskoro neces ni primjetit da ti fale! Vocne jogurte izbjegavaj zbog secera kojeg imaju..ako te vec vuce da jedes nesto sladji jogurt - dodaj mu agavin sirup ili mu narezi neku svjezu vocku..

I ne odustaj! Mlada si!

ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
Back to Top
renren View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 06 Veljaca 2011
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote renren Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2011 at 11:10
Originally posted by crna_kej crna_kej wrote:

I ne odustaj! Mlada si!


Hvala ti na ovome

Trcanje na traci za sada ne dolazi u obzir, maksimum je brzo hodanje pod nagibom.
Grcevi su moj opceniti problem, jako cesto mi se događaju i tijekom hodanja inace, iako, nisam troma niti slabo pokretna, ali bol se zna javiti i tijekom bržeg hodanja po gradu.
A ništa, dok se noge ne naviknu i dok magnezij ne odradi svoje, staviti cu veci naglasak na orbitrek koji me daleko više i oznoji
Back to Top
Pitbull View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 27 Srpanj 2010
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 1572
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pitbull Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2011 at 11:39
Originally posted by renren renren wrote:

Originally posted by crna_kej crna_kej wrote:

I ne odustaj! Mlada si!


Hvala ti na ovome

Trcanje na traci za sada ne dolazi u obzir, maksimum je brzo hodanje pod nagibom.
Grcevi su moj opceniti problem, jako cesto mi se događaju i tijekom hodanja inace, iako, nisam troma niti slabo pokretna, ali bol se zna javiti i tijekom bržeg hodanja po gradu.
A ništa, dok se noge ne naviknu i dok magnezij ne odradi svoje, staviti cu veci naglasak na orbitrek koji me daleko više i oznoji
 
Tako može, trcanje dolazi u obzir kasnije.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator


Joined: 19 Studeni 2006
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 5840
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2011 at 13:40
Sretno i dobro nam došla! 
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
spicy91 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 20 Veljaca 2011
Status: Offline
Points: 275
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote spicy91 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2011 at 16:41
  dobrodošla i puno srece ti želim!tj.ne srece nego upornosti,sreca ti ni ne treba
Discipline is remembering what you want.
Back to Top
renren View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 06 Veljaca 2011
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote renren Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Ožujak 2011 at 09:52
Upornosti ce mi definitivno trebati

Današnji jelovnik, da vidim gdje griješim i da li puno griješim:

- DORUcAK: 3 jušne žlice zobenih pahuljica, š,5 dcl mlijeka (0,9% mm), kava
- RUcAK: teleci paprikaš, š50 g tjestenine, zelena salata
- MEĐUOBROK (prije treninga): jabuka, š00 g posnog sira, magnezij
- VEcERA (nakon treninga): š00 g posnog sira, šaka badema, magnezij
 

Edited by renren
Back to Top
Pitbull View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 27 Srpanj 2010
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 1572
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pitbull Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Ožujak 2011 at 10:21
Koliko je to 3 jušne žlice?   Ovih š50g tjestenine bih ja prebacio u obrok prije treninga, a poslije treninga ti ne trebaju bademi, treba ti p + uh obrok (npr. posni i riža). Svakako podebljaj posni, i prije i poslije treninga, te ubaci još jedan obrok. Ovo je po nekoj mojoj procjeni premalo...
Back to Top
renren View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 06 Veljaca 2011
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote renren Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Ožujak 2011 at 10:59
Zobene sa mlijekom si izmiješam u širokoj šalici za kavu, ako se to da percipirati Zaista se ne radi o velikoj kolicini jer sam tip koji doruckuje na silu, a ni nisam neki veliki ljubitelj zobenih.

Znam da mi fali još jedan međuobrok, ali ga nemam kamo utrpati jer mi je rupa između dorucka i rucka svega 3 sata, zbog fiksne pauze na poslu
Zbog toga mi i rucak, odnosno ova tjestenina ispada nekih 4 sata prije treninga. Jel to može proci?

OK, podebljati cu onda posni, recimo š50 g posnoga, a nakon treninga ubaciti proteine umjesto badema.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.