Mišicna masa - povecanje mase |
Post Reply ![]() |
Page <1 678910 12> |
Author | |||
alpinist ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|||
![]() |
|||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
||
Zašto bi to uopce želio napraviti? Nakon dobro odrađenog treninga u teretani nekak nebi imao niti snage ni volje za pošteni HIIT....... |
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Bas to.. ako si na masi..3-4 treninga s utezima, nikakav kardio, hrana kvalitetna i to je to ;)) |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
alpinist ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
||
|
|||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
Neznam samo kako od "a" uvjek vidite "o" pa budem IluvatOr :P Uvjek pokušavaj treninge što više odvajati, tipa jedan ujutro, jedan navecer |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
![]() |
|||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
||
Ahaa, nisam vidio link , nije ti ga kopirao u citatu.........tak da necu tvrditi ništa. Nisam procitao o cemu se radi, pa neznam dal se spominju i utezi i HIIT zajedno iako znam da taj pristup ako se ne varam zahtjeva debeli kalorijski unos, tak da bi morao to podebljati onda prilicno........ Mislim da sama teretana i svi tvoji sportovi van teretane u i vec više nego dovoljno aktivnosti da bi zahtjevalo ikakav HIIT , posebno ne nakon teretane.......... |
|||
![]() |
|||
||
da, baš o tome smo i razgovarali, to mi je i bila osnovna želja. Premalo se bavim sa određenim sportom ukoliko se zadržavam na š treningu dnevno...
|
|||
|||
![]() |
|||
||
sorry, prvi put sad primijecujem da je "a"... :)
|
|||
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
ma nema veze, samo zapamti savijet :p
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
![]() |
|||
||
pokušao sam prilagoditi program što više ovome, naravno koliko sam imao slobodnog vremena, i jucer odradio prvih tjedan dana.
što reci, povecao sam unos kalorija za oko 500 kalorija dnevno, i na kraju tjedna je vaga ostala na istome, CNS nije toliko stradao, a cak niti umor ne osjecam više nego inace. Tako da, nastavit cu još par tjedana tako s tim da cu dici još malo kalorija, u svrhu dobivanja barem 2 kile kroz iducih mjesec dana... trening: ponedjeljak: popodne: prsa + leđa + ramena navecer: HIIT utorak: popodne: noge + ruke + trbuh navecer: cardio srijeda: off cetvrtak: popodne: prsa + leđa + ramena navecer: HIIT petak: popodne: noge + ruke + trbuh navecer: cardio subota: popodne: fullbody na karikama, navecer: cardio lagani nedjelja: bic 50 km kuca-sljeme-kuca |
|||
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
A ujutro nemaš vremena za HIIT? Pretpostavljam da ne, rijetki imaju :) ....po meni bi idealno bilo HIIT stavit ujutro, a onda popodne gym...ili ako vec misliš radit kardio navecer onda možda bolje neka LI verzija, onako, nije toliko zahtjevna pa je malo bolji izbor što se oporavka tice ako je vec neki jaci trening prije...mislim da je neki ok razmak nekih 6h...znaci tu si negdje, samo je pitanje koliko te taj HIIT iscrpi tako kasno i još nakon gyma.....ja bi ga skoro onda nakon treninga odradila ako vec nemaš vremena ujutro ranije..ovisi koliko ti je trening intezivan i koliko traje.. ..ili taj HIIT pustit za dane između gyma, a u dane treninga radit LI navecer, to mi je još i bolja verzija.. samo što ti baš nemaš prostora za to ![]() Edited by Gym_girl |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
||
mislim da HIIT ujutro treba što više izbjegavati. Ako ga radiš na prazan želudac, dolazi do prevelikoga katabolizma., s druge strane ako jedeš prije, tada oduzima previše vremena pauza nakon dorucka do HIIT-a...
iscrpi me HIIT, naravno, ali to mu i je namjena, ali ne toliko da ne mogu odraditi noge dan poslije. Jedino mislim da ne bi mogao HIIT odraditi nakon treninga nogu, zato i radim lagani cardio
|
|||
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
Nisam mislila na HIIT natašte ;) A što se pauze tice..ovisi na koliku pauzu misliš...meni ne oduzima previše vremena ali sve je to relativno jer ga ja imam :)
|
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
||
kak ne, ak jedem moram pricekati bar sat vremena prije HIITa, a to bi znacilo buditi se 2 sata ranije... khmm, nekako mi to nije opcija :)
|
|||
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
a ne mozes ubacit hiit u sklopu treninga s utezima? npr, pola sata utege + š5 min hiit?
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 678910 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |