New Posts New Posts RSS Feed - Izometricne vježbe?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Izometricne vježbe?

 Post Reply Post Reply
Author
sinistral View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 09 Veljaca 2011
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 54
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sinistral Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Izometricne vježbe?
    Posted: 31 Sijecanj 2012 at 13:11

Za rekreativca, koji je u vjecitoj potrazi za nacinima vježbanja kojima bi se jednostavno malo "ucvrstio" i "oblikovao", da li su izometricne vježbe dobar izbor?


Po svemu što sam citao i vidio, trebale bi biti. Malo ili ništa opreme je potrebno, rezultati postoje, i u nekim specificnim slucajevima su i bolji od dinamicnih vježbi, što cini izometricne vježbe jako prakticnima za nekoga tko nema puno vremena niti novaca za opremu.


Može i preporuka za neke konkretne vježbe? Ili link nekakav?


Recimo pogotovo mi je super vježba, neznam kako se zove, kada se "usuce" stomak i zadrži, što jaca unutarnje mišice stomaka i ravna stomak. U mom slucaju, rezultati su bili ekstremni. U roku tjedan dana se stomak ucvrstio naocigled, cak i kada ležim na strani i opušten sam.


Da li bi se recimo zadržavanje na pola dizanja u zgibu smatralo pod izometricnu vježbu? Ima li u tom slucaju nekih prednosti u odnosu na izvodjenje klasicnih zgibova?


Eto za sada tih par pitanja.

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.