hellouu i meni treba pomoc ;) |
Post Reply | Page <1 23456 25> |
Author | ||
Garfield-ca
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 218 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala,pomaže... .Još me u biti zbunjuju ugljikohidrati i masti..kada,zašto i takooo...Inace obožavam sireve,sve...veliki sam ljubitelj od sviježih do onih sa plijesni..Trebam nac pouzdanu bakicu...
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ujutro- složeni UH+proteini+ zdrave masti+ po izboru neki brzi šecer- med ili voce rucak- složeni UH+ proteini+ masti prije vježbanja- malo proteina + voce npr. banana poslije vježbanja (PWM)- whey + glukoza ili med ili banana vecera- ako je trening prije vecere onda P+UH, ako je trening ujutro onda P+M+povrce, ako je vrcera poslije treninga, a ne piješ PWM onda P+UH bez masti (npr. piletina i riza, posni i banana, bjeljanjci i raženi..) jesam sve pokrila ? Edited by avangarde - 25 Rujan 2013 at 13:45 |
||
cookies are for pussies
|
||
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eh ovo si super objasnila ovog cu se pokusati drzati jer mi nikad nije bilo jasno
sto kada jesti. mada ja izbjegavam whey. jel to pod moranjem?
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zašto ga izbjegavaš? |
||
cookies are for pussies
|
||
feriha
Viden/a u gymu Joined: 18 Rujan 2013 Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala gym,puno mi je sad lakše kad slušam vaše savjete,radila sam sa jillian 3mj i sad mi ovo djeluje malo, a isto tako nisam baš ni spremna za neki daliborov teški trening,pa cu zato ispocetka
a što se tice prehrane malo mije neobicno jesti više puta na dan, a lprilagodicu se
|
||
feriha
Post Options
Thanks(0)
|
|
znaci najbolji su domaci sirevi? e pa to je super to mi je dostupno,kao i domace vrhnje dal ti soliš sir bar malo?
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma gle, nije nužno da jedeš 5 obroka ako tebi odgovara 3..bitno je samo da u ta 3 uneses kcal koje trebas iz pravih izvora ako volis vise pojest odjednom nego na pola u vise slobodno kako ti odgovara |
||
cookies are for pussies
|
||
Garfield-ca
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 218 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super,hvala Avangarde,odlicno objašnjeno..moram to sprintat dok ne pohvatam...
|
||
feriha
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo cu sebi stavit u kuhinju i super,danas sam išla kupit pileci file,sardine,sira,tako da sam mirna nekoliko dana
|
||
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Izbjegavam ga jer to nije prirodno, pricala sam sa dosta ljudi i citala dosta o tome,
i na kraju sam jednostavno dosla do tog zakljucka da je prirodno najbolje, naravno kad uzmem u obzir da se ne treba jesti nista sto sadrzi emulgatore, konzervanse i druga *ranja :) Mozda malo imam i fobiju od rasta misica zbog wheya, mozda je to samo u mojoj glavi :) |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
kamo srece da od wheya rastu mišici, za mene bi to bila bajka MIšici rastu pod sljedecim uvjetima- da je osoba u kalorijskom suficitu i da osoba trenira s utezima. Imaš bodybuildera koji uopce ne piju whey.. Whey je samo lako prenosivi i praktican PROTEIN kao što je piletina, bjelanjci, riba itd. Naravno, za razliku od krute hrane on je "brzi" protein što znaci da ce brže doci poslije vjezbanja tamo gdje treba- u mišice kako bi u kombinaciji s nekim brzim UH popravio "štetu" napravljenu treningom Ugl, nemam ništa protiv da ga ne koristiš, samo sam htjela razjasniti cemu služi. I jedna mjerica wheya ima cca 130 kcal Edited by avangarde - 25 Rujan 2013 at 23:41 |
||
cookies are for pussies
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
znaci najbolji su domaci sirevi? e pa to je super to mi je dostupno,kao i domace vrhnje dal ti soliš sir bar malo? [/QUOTE] pa uvijek je domace najbolje vrhnje izbjegavam, masnije sireve uzimam navecer i ne, ne solim ih dodatno jer sol naveže vodu, a moje tijelo baš jako voli ujutro bit vodeno od soli |
||
cookies are for pussies
|
||
feriha
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa uvijek je domace najbolje vrhnje izbjegavam, masnije sireve uzimam navecer i ne, ne solim ih dodatno jer sol naveže vodu, a moje tijelo baš jako voli ujutro bit vodeno od soli [/QUOTE] danas sam malo jela jer nisam bila kuci,još na to sve prehladjena sam D: 50gr zobenih sa mlijekom i bananom R: 60gr pureca šunke i 2 šnitice raževog kruha 17h mala šoljica kafe i rižin vafl sa kašikom velikom sira i malo pekmeza 18h 2kašike zobenih sa malo mlijeka i pola banane(eto to mi se jelo) 21.30 sardina sa 100gr sira i pola crvene paprike i mala šnita kruha raževog 23.00 Daliborov trening i nisam više ništa,neznam šta bih, bil jaje,sir?hmmm mada mi se nejede ništa
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma i jedno i drugo- skuhaj 3 jaja (pojedi 1 cijelo i 2 bjelanjka) + sira + povrca
|
||
cookies are for pussies
|
||
feriha
Post Options
Thanks(0)
|
|
jao,hehheh natjeracu se da pojedem to, a sutra cu po mesiki
sve mi ide ali sklekovi su koma,mucim se još radim na koljenima, zatoi nisam pocela sa onim 5kila masti u 5tjedana, jer vidim onaj density cijeli od sklekova, uhhh
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
polako, probaj svaki trening napravit bar 1 pravi, ostale radi ženske..i tako jedan po jedan evo tebe za mjesec dana bar na 5 isto meni bilo sa zgibovima, sve dodje na svoje |
||
cookies are for pussies
|
||
Post Reply | Page <1 23456 25> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |