Trebam pomoć |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
talent1
Cita FAQ Joined: 03 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
sad upravo tražim na polleo sportu koji whey da kupim i naletim na neku kremu LIPODRIFT kao sagorjeva mast i učvršćuje kožu. Jel tko probao?
Čula sam da postoje kao neke hlačice tipa od pjenice koje nosiš za vrijeme treninga i onda ti se butine jako znoje i naravno stanjuju. Zna li netko kaj je to? |
|
talent1
Post Options
Thanks(0)
|
pronašla sam hlačice, to su neoprenske i zato se znoji .... čini mi se ok, no nije sad to toliko važno, niti ta krema.
Zabrinula sam se jako oko ovog vježbanja na videu, pa to mi se čini jako komplicirano. Mislim da mi je bolje da upišem teretanu pa da tamo odradjujem treninge. E sad, pomoć oko toga mi treba. Kako da započnem s treningom? Nadam se da se ne ljutite kaj pitam za to, vjerojatno tu ima hrpetina toga napisana, al ja sam tip kad mi netko nekaj kaže da je ok, onda se toga držim. Eto pomagajte. Znači trebam trening po danima. Mislila sam trenirat pon-sri-pet-ned. Da li mi je to dovoljno? Da li da uzimam npr. L-carnitin da ubrzam mršavljenje ili nešto drugo? Vidjela sam da preporučaju neki fat burner s garciniom. I to kao neki paket, dosta je skupo, pa eto prijedlozi, savjeti su dobro došli. http://www.polleosport.hr/proizvodi/paketi/paket-za-mrsavljenje Moram priznat da sam zbunjena sa svim ovim informacijama, ali želim od sutra krenuti pa trebam danas sve si pripremiti. HVALAAAAA |
|
amalia
Cita FAQ Joined: 11 Rujan 2013 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav talent1!
Evo i sama sam krenula u teretanu prije cca 4 mjeseca i u početku sam krenula s ovakvim tipom programa: http://www.bodybuilding.com/fun/iovate5.htm Znači full body workout, ovdje imaš primjer za tri puta tjedno trening, a ako hoćeš 4 puta tjedno mogla bi taj 4 put odraditi samo jedan jako dobar cardio na traci, biciklu ili sl. Imaš napisano koji dan što raditi, koliko puta, takodjer imaš i videe... Nakon otprilike 3 mjeseca sam krenula s drugačijim tipom programa znači da odvojeno po danima vježbam gornji dio tijela i donji dio tijela. Sretno!!! |
|
amalia
Cita FAQ Joined: 11 Rujan 2013 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
O ovim pripravcima tipa Lcarnitin koji spominješ sam čitala, ali u praksi nisam probala... Po mom iskustvu najbitnija je prehrana, ako se nje držiš ići će sve kako treba , ako tu kiksaš, svaki puta kada si u treningu korak naprijed, loša prehrana te baca dva koraka u nazad. Tu je moja najveća svakodnevna borba
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ništa od toga ti ne treba, sve je to po meni bacanje para. Eventualno uzmi whey, a i bez njega se isto može ako ćeš uzimati dovoljno proteina kroz hranu. I prije treninga kao "fat burner" popij crnu kavu bez secera i mlijeka i to je to. Kako mislis komplicirano ti je? |
|
cookies are for pussies
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nikakvi preparati za mrsavljenje!! Ja sam probao i legalne i ilegalne, i bez sredjene prehrane i jakog treninga nista ne djeluje!! Nazalost, bez muke nema mrsavljenja :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
talent1
Post Options
Thanks(0)
|
ok, tenks ljudi. sutra napišem jelovnik. laku noć
|
|
talent1
Post Options
Thanks(0)
|
PON
Doručak namirnica kcal grama UKUPNO naranča 54 200 108 Međuobrok orasi 654 2 13,08 Ručak pil prsa 144 150 216 povrće franc 60 200 120 posni sir 78 150 117 stepko 39 200 78 Međuobrok jabuka 52 200 104 banana 99 80 79,2 Večera pil prsa 144 50 72 povrće franc 60 100 60 SVEUKUPNO KCAL 967,28 ovo je ono kaj sam imala u frižideru, puno sam radila danas pa nisam stigla pripremiti nešto konkretnije. |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |