Molim reviziju |
Post Reply
|
| Author | |
Tina33
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Molim revizijuPosted: 25 Srpanj 2012 at 12:47 |
|
Nakon upoznavanja https://www.fitness.com.hr/forum/topic5789.html došlo vrijeme i za strucna mišljenja.
Treniram 5xtjedno i to : 1.Workout mix 2.Pilates 3.Teretana 4.Pilates i Workout mix 5.Teretana Moj dnevni jelovnik izgleda ovako otprilike : 06:15 natašte zeleni caj sa limunom 06:50 Dorucak 50 g zobenih sa vodom i 1,5 dcl mlijeka žlica lanenih sjemenki žlicica pivskog kvasca žlicica Wheya 100 g svježeg sira 10:30 Medjuobrok 1 100 g posnog sira 1 jabuka 3-4 kom Wasa 100% raženog kruha "kruha" 13:30 Medjuobrok 2 Jogurt malomasni ili 2 bjelanjka i pomidor 16:30- 17:00 Rucak piletina pecena ili sa grilla(pekaca) bijelo meso tikvica sa grilla salata od pomidora i crvenog radic ili rikule sa maslinovim uljem feferoni prije treninga 19:00 caj trening traje zavisno od dana do 20:30 ili 21:30 pa poslije njega Whey 21:30 -22:00 Vecera 3-4 bjelanjka sa salatom ili 10 dkg pileca prsa u ovitku i salata ili jogurt Treniram ovakvim tempom 3 tjedna a prehranu stalno prilagodjavam.Što se tice kila izgubila sam niti 1 kg (cca 800 g) iako se na tijelu vide male promjene.Željela bi skinuti barem još 4 kg ali mi se cini da nekako stojim.Šta mi vi preporucate? Možete li mi pomoci? Srdacan pozdrav
|
|
![]() |
|
extremefit
Viden/a u gymu
Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Srpanj 2012 at 13:06 |
|
3xtjedno full body, a pilates mozes ubacit ut i cet. Za primjere treninga odi na moj sajt. Pozz
|
|
![]() |
|
Tina33
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Srpanj 2012 at 13:12 |
|
Super, hvala.Vec sam gledala neke stvari na tvom sajtu ali evo idem ponovno.Jedino me još muci prehrana.Ne znam da li je ok ili traba doradjivati
|
|
![]() |
|
LUKŠA
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Srpanj 2012 at 13:19 |
|
Nisam strucnjak ali imam par savjeta koji su za mene bili djelotvorni...
Nenam šta se tocno radi na pilatesu ja sam više teretana tip ali preporucio bi ti više cardio aktivnosti. Ako imaš mogucnosti savjetovao bi ti plivanje ( ne ono buckanje i plutanje, vec plivanje ono da se baš uspušeš, snažno i bez stajanja)
Meni je to pomoglo izbubio sam 5-6 kg , plivao sam 5 km dnevno u 3-4 kupanja i vozio bicikl.
I taj svježi sir ujutro.. neznam na šta tocno misliš al ti svježi sirevi su strašno masni pa možda da to izbaciš...
Cisto par savjeta neko od trenera ce sigurno imat još savjeta. LP
|
|
![]() |
|
Tina33
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Srpanj 2012 at 13:26 |
|
Kardio radim uvijek na kraju treninga u teretani (ili neki kružni trening) ili nakon pilatesa.Plivanje mi jedino odgovara vikendima kada ne radim jer preko tjedna ne bih sve to stigla.Sada cu u 8.mjesecu na godišnji 2 tjedana pa cu plivati svaki dan ujutro a popodne na trenige
Što se tice svježeg sira to je onaj posni sir bez masnoce nekih 0,3 g na 100 g sira pa mislim da ne bi trebao smetati. Svejedno hvala
|
|
![]() |
|
extremefit
Viden/a u gymu
Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Srpanj 2012 at 13:31 |
|
Nakon prvog medjuobroka treba ic rucak pa onda drugi medjuobrok. Jaja jedi cijela(zutanjak su vitamini). Salame i mlijecne proizvode probaj skroz izbacit. Jedi vise ribe, crvenog mesa. Moras imat raznovrsnu prehranu, ne svaki dan isto. Primjer jelovnika imas na sajtu isto. Procitaj moje blogove tamo imas korisnih info. Pozz
|
|
![]() |
|
Tina33
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Srpanj 2012 at 13:39 |
|
Ovo je bio samo primjer jednog dana.Mjenjam svakodnevno osim dorucka.
Rucak ! Hmm.... pošto sam na poslu do 15:00 morat cu si onda nositi od kuce vec gotovo iako mi nije baš jednostavno jer ionako moram kuhati za familiju kad dodjem doma.Nešto cu iskemijati
|
|
![]() |
|
LUKŠA
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Srpanj 2012 at 13:39 |
|
Aha mislio sam da je to onaj abc svježi sir a ne posni
|
|
![]() |
|
Tina33
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Srpanj 2012 at 13:41 |
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |

Topic Options
Post Options
Thanks(0)