Skidam salo , trebam pomoc |
Post Reply ![]() |
Author | |
-V- ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 29 Ožujak 2012 at 21:33 |
Pozdrav svima.
Za pocetak , imam 15 godina , visok sam oko 177-180 , a tezak negdje oko 67+kg Moj problem je sljedeci , imam sala na stomaku , i to puno (ispod pupka je obujam negdje oko 85cm) , isto tako je i na prsima(sisama) , isto negdje oko 85cm.. Uglavnom "ogroman" sam, ima me u nogama , na stomaku i na "sisama" tj. prsima U Nedjelju smo ja i prijatelj poceli mali trening. Svaki dan radimo sljedece: 4 kruga oko nogometnog igralista 4 x 10 sklekova (ja radim zenske posto sam slab na rukama, prijatelj radi muske) 4 x 10 trbusnjaka (lagano podizanje i lagano spustanje da trbusnjaci stalno budu zategnuti) 4 x 10 cucnjeva (normalno skupljene noge,pete na podu) od jucer smo poceli sa po 5 krugova ,i po 5 serija. Stvarno ne znam sta da radim vise, jesu li ove vjezbe dobre, i treba li ubaciti jos ponesto? Od sutra pocinjem "dijetu" , svako jutro nacjedeni limun pomjesan sa maslinovim uljem u zlici , a umjesto vecere pola litre limunade , kazu da limun i maslinovo ulje dobro razgraduju masnocu. Od kad smo poceli sa treningom maksimalno sam smanjio slatkise i masnoce , naravno ima ih tu ali ne puno. Pusim, znam da to utjece,ali od kad sam poceo trening pokusavam smanjiti,mislim nisam bas neki ovisnik,ali ono.. Neki kazu "tinedjerski fol".. Eto,ako imate sta za predlozit, predlozite.. Hvala |
|
![]() |
|
animal87 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znaci na toj dijeti bi jedini obrok bio taj limun ujutro sa uljem i vecera limunada??
molim te reci da to ne mislis raditi...
|
|
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
|
![]() |
|
Igor ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Ili možeš umjesto bilo kakvog jela nauciti "Sungazing" pa se napajaš solarno.Pocni jesti normalnu zdravu hranu u vecim kolicinama.
|
|
![]() |
|
-V- ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 2 |
ne ne, nego ujutro kad se probudim jedna zlica maslinovog ulja sa limunom , i kroz dan sve normalno , samo bez vecere ( limunada )
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |