Da li vam je teretana dosadila? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Istina, no ne govorim sada o ovome. Govorim o nacinu i principu treninga - recimo zmaj.. da li ceš probati vježbati s girjama? Možda dođeš do te razine da ce ti sve vec "dosaditi" i htjeti ceš probati novu tehniku vježbanja. O tome govorim.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kuzin. pa kad bi ima priliku sigurno da bi proba radit i s girjama,zasto ne. a oce li mi utezi ikad dosadit?nadan se da nece
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prije sam se vukla monotono, nisam pojma ni o cemu imala i mislila sam da radim sve super...koja zabluda
Sada sve više kombiniram svašta pomalo, i snagu, ali najviše kardio. Npr, isprobala sam razne plesove - od standardnih, latino , Zumba, skidanjekoreografija (uglavnom copy/paste sa music videos iliti spotova-80-e i 90-e ali i novije stvari) i samostalno osmišljavanje koreografija,brzo hodanje, stepenice, traka.... S obzirom da mi je fitness centar ljeti zatvoren , opskrbila sam se raznim knjigama, vježbama skinutim s interneta,a kad spazim nešto zgodno na Tv-u, isprobam. Tako da-u svakom slucaju preporucam uvesti dinamiku, zabavnije je a i efikasnije. |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E pa to.. dinamika. Ne stalno teretana, preporucam uz to i plivanje, squash / badminton, vježbe s gumama / girjama - treba probati sve. Edited by Zoki |
|||
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slažem se.
Najbolje je kad se uz planirane treninge ubaci dosta hodanja ("gdje god možeš-idi pješke"), a još bolje ako između treninga uleti i kakva spontana igrancija sa zaigranim frendovima(bez obzira na njihovu biološku dob) pa se raspali neka odbojka/badminton/tenis/košarka/ nogomet.... Uživancija |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa meni je djelomicno dosadilo.. previse mi je trening pasivan, statican.. nema tu kretanja.. nista ne moze zamjeniti sportove s loptom..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Može, sportovi s rukavicama |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
izdajicoooo |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ali posto sve s loptom iziskuje kretanje, a ja sam "nepokretan" , ili teretana ili šah.. biram teretanu |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sportovi s loptom su obicno grupni, i to te motivira da ideš.. Ekipa te zove i moraš ici. Teretanu odrađuješ solo i cesto izostane motivacija. Treba pronaci nove nacine treniranja, probati malo i grupne treninge - kettlebell seminare i sl. |
|||
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |