New Posts New Posts RSS Feed - Absolute Beginner here :)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Absolute Beginner here :)

 Post Reply Post Reply
Author
Galijun View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ


Joined: 18 Srpanj 2019
Location: Zagreb
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Galijun Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Absolute Beginner here :)
    Posted: 18 Srpanj 2019 at 14:35
Dakle ljudstvo pozdrav,

evo da se predstavim, zovem se Filip, sada ću za koji dan navršiti 33 godine, a zadnjih godinu i kusur (1 god i 2 mjeseca) sam zašao na mjesto koje sam smatrao prethodni dio života paklom - u teretanu. 

Dakle, ektomorf (valjda) koji se deblja kao kruška (dakle ruke i prsa tanašna) i koji nikad u životu nije ništa trenirao - već vidite gdje to ide.

Uglavnom, uz osobnu trenericu nakon pola godine mršavljenja (sa cca 98-100 kg spao na 85) i bodyweight vježbi, sada već pola godine sa drugim trenerom radim na dobivanju mišićne mase. Rezultati idu, sporo, ali idu. Ne očekujem čuda u neko skorije vrijeme, tim više što, velim, uz sjedilački posao i nikakvu fizičku aktivnost, nikad nisam aktivirao pošteno tijelo.

Ovo sad je savršenstvo. Osjećaj žarenja u mišićima svaki put nakon treninga je nešto najbolje što sam osjećao u zadnjih ohoho vremena. 

No da, trenutno sam na relativno niskoj kilaži za rekreativca no bit ću slobodan upitat vas za pokoji savjet ako bude bilo potrebe :D
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator
Avatar

Joined: 29 Lipanj 2009
Location: RI
Status: Offline
Points: 9271
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Srpanj 2019 at 19:31

Pozdrav Galijun i dobro nam došao! Budi slobodan pitati i pisati svoja iskustva

I drago mi je da si pojam teretane odvojio od pojma pakla, što budeš uporniji i vidio sve više rezultata bit ćeš bliže raju :)) A i super je što imaš nekoga uz sebe da te prati u tim početnim koracima, taman sam u zadnjem postu pisala o važnosti istog.

Samo gazi dalje, gušti će bit sve veći Tvoje godine su idealne za tako nešto s obzirom da nekako u to vrijeme sve već polagano pada prema dolje tako da pozdravljam tvoju odluku i svaka čast na dosadašnjem trudu, isplatit će se itekako!



"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.