New Posts New Posts RSS Feed - D: Magnezijev klorid: Cuva srce i mišice, regulira šecer i sudjeluje u
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

D: Magnezijev klorid: Cuva srce i mišice, regulira šecer i sudjeluje u

 Post Reply Post Reply
Author
Josh View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 28 Srpanj 2016
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Josh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: D: Magnezijev klorid: Cuva srce i mišice, regulira šecer i sudjeluje u
    Posted: 11 Lipanj 2018 at 22:51
Svi komentari na temu: Magnezijev klorid: Cuva srce i mišice, regulira šecer i sudjeluje u preko 300 procesa u ljudskom tijelu!

Hm, opet se zbunjuju korisnice i korisnici...Magnezij se ionizira u vodenim otopinama i kao takav resorbira iz crijeva...no, staviti u naslov Mg-klorid ima samo markentišku ulogu. Dakle, popušili ste. Bezveze i to dobrano. A što niste stavuili u naslov, recimo Mg-citrat?
Back to Top
ZorroRi View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator


Joined: 16 Prosinac 2014
Location: Zagreb
Status: Offline
Points: 401
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZorroRi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Lipanj 2018 at 09:22
@Josh

zato jer je tekst o magnezij kloridu, kao jednom od oblika magnezija koji je dostupan na tržištu i koji je usput, najtraženiji.
Isto tako, u tekstu je navedena i različita biodostupnost ove vrste magnezija, naspram ostalih oblika, a i linkan je tekst u kojem je napravljena poredbena analiza najčešće korištenih oblika magnezija.
Be healthy, be happy.
Back to Top
UnderConstruction View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 02 Veljaca 2013
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote UnderConstruction Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Lipanj 2018 at 12:12
Magnezij klorid ima najvecu biodostupnost od svih. Ako se uzima preko kože tzv. magnezijevo ulje. Magnezij klorid je najjeftinija forma magnezija. Magnezijevo ulje se radi 1:1 sa vodom. Preporuka: nanjeti na kožu "upaljenog" mišica. Osjeti se lagano opuštanje ;)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.