New Posts New Posts RSS Feed - Molim za savjet
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Molim za savjet

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator
Avatar

Joined: 29 Lipanj 2009
Location: RI
Status: Offline
Points: 9271
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2017 at 14:10

Bez uvrede ali ja ovdje vidim problem u načinu savjetovanja. Post bez IJEDNOG pitanja osobi koja traži pomoć i totalni off na kraju, kao da je sve rečeno i posao završen, snađi se druže ja rekao svoje....ja se iskreno nadam da ljudi koji se jave za "osobno podučavanje" dobiju bolji tretman. Ako da odlično (i proširi tu praksu i tu), a ako je i njima ista sudbina, bilo bi dobro poraditi na tome. Malo više posla al eto, tko voli potrudit će se, uložit će vrijeme i u sebe i u druge. Ne znam kakvo obrazovanje stoji iza svega ali čak i da ne postoji neko formalno ima i na netu dobrih informacija gdje se može naučiti kako biti uspješan savjetnik. Nametanje svojih upitnih teorija bez pokušaja malo boljeg upoznavanja svog klijenta sigurno nije put do toga.

Da ne dođe do nekog nepotrebnog "sukoba" molila bih...shvati ovo kao kritiku koja može donijeti pozitivnu promjenu, ne kao napad ili išta drugo, nisam taj tip.



@pekija, pozdrav Smile

Ja tu ne vidim toliki problem u izgubljenim kilama, moglo se navući možda još 2 kg ali nije tako loše. Strpljenje prije svega Wink Više me muči ovaj jelovnik pa slijedi pitanje....ovako jedeš cijelo vrijeme, svih 6 tjedana, bez nekih većih promjena što se tiče ugljikohidrata?

Kažeš ponosno da niti jednom nisi prekrišila i pojela nešto "zabranjeno" a ja kažem: e baš si mogla Tongue I možda bi se baš onda nešto pokrenulo pod uvjetom da to naravno ne postane svakodnevno brljanje. Dugo sam ovdje i jako često vidim kako se zaplićete u gladovanje malo predugo što na početku donese neke rezultate (jer budimo realni, jesti manje i trenirati više uvijek dovedu do gubitka kila, barem u prvih mjesec dana....ali onda više manje nešto zapne....jer ta metoda "začepiti usta i ubijati se od treninga" ne traje vječno....i bolje....nebi dugo poživjeli)

E sad.....ajmo prvo vidjeti kako to izgleda u malo više dane....bar 3,4...je li uvijek ovako slično? Kako stoji unos masnoća? Koliko ide tog maslinovog ulja u salatu? Ima li kakvih drugih masnoća? Koliko često jedeš ribu? Što je sa orašastima, sjemenkama, nekim drugim izvorima zdravih masnoća? Na čemu pečeš meso?

Znaš li uopće koliko kcal unoseš tokom dana? Smile

Trening pod vodstvom ili doma?

Dosta od mene, čekam.... Wink











"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
Lukad View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ


Joined: 30 Lipanj 2017
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lukad Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Lipanj 2017 at 16:56
Pozdrav, 
prvo bi volio napomenut da je problem u nacinu razmisljanja. Mislim ovo bez ikakve uvrede ali ako mislite da je moguce izgubiti 30kg u mjesec i pol dana onda nisam siguran da ste spremni na promjene. Drugo iako se ne slazem u potpunosti sa brojevima u ovome mnogi stručnjaci ce vam reci da je 80% mrsavljenja u kuhinji a 20% u treniranju tako da bi se trebalo fokusirati na promjene u prehrani(sto vidim da ste i napravili) , a sa treningom slobodno nastavite. Napisali ste da ste u 6 tjedana izgubili 4 kile a da se ova jedna vratila. To je sasvim solidan napredak, a za ovu jednu se nemorate brinuti jer i voda ima svoju težinu (hocu reci da ako popijete litru vode da ce vam vaga napisati kako imate kilu vise iako to nije salo). Znam da nije lako gubiti kilazu ali moji osobni savjet je da samo ovako nastavite i rezultati ce doci, ne tako brzo kako ste mozda ocekivali ali hoce.
Sretno i puno uspjeha :)
Zainteresirane za osobno poducavanje 1 na 1 molim da mi se jave na [email protected]
Back to Top
pekija View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 29 Lipanj 2017
Location: Zagreb
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pekija Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Lipanj 2017 at 07:52
Pozdrav svima. Postavila sam post ispod teme "početnik treba pomoć", ali mi nitko nije odgovorio pa evo ponovno postavljam upit. Nova sam ovdje i trebala bi pomoć. Imam dosta kila za skinuti. Već 6 tjedana treniram 3 puta tjedno total body program, dosta intenzivan, kombinacija raznih vježbi s velikim intenzitetom i između kraće pauze. Vikendom plivam sat vremena bez stajanja odnosno pauza. Prehrana ovako: ujutro: 2 jaja sa paradajzom ili krastavcem, uzina: zelena jabuka ili malo borovnica, ručak: meso sa salatom začinjenom maslinovim uljem i balsamico, večera: zrnati sir ili meso sa salatom. Pijem 0,75 l čaja od koprive i đumbira i oko 2 l vode, nekad malo manje. Do sad sam smršavila 4 kile, ali se opet često jedna vrati kao jutros pa je to sad 3 kg. Moram napomenuti da niti jednom nisam brljala niti prekršila prehranu, eventualno 2 puta uzela tamnu čokoladu 1 rebro. Cilj mi je bio mjesečno smršaviti 5 kg. Imam viška 30 kg. Mislila sam da će ići brže jer se svega pridržavam. Može li mi netko pomoći zašto ne idu kile dole. Mjerim se također, vidi se malo u centimetrima, ali sa ovoliko viška trebala bi i vaga ići dole i možda bolji rezultati ili se varam. Molim za savjet. Hvala.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.