trcanje ??? |
Post Reply | Page 123 9> |
Author | |
mrs F.
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Veljaca 2008 at 22:29 |
Lijep pozdrav svima!
Odlucila sam skinuti 5 kg, uz smanjivanje prehrane i krenila bi trcati. Kako si odrediti tempo za pocetak i kako ga regulirati. Nemam kondicije bas :) Molim za pomoc Unaprijed hvala.. |
|
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
hej hej
ja nisam nikakav strucnjak, ali iz mog iskustva mogu reci da sam do kondicije dosla postepeno, tako da nije bio nikakav sok za organizam pocela sam sa brzim hodanjem pod nagibom |
|
sanjalica
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
potrazi malo po stranici glavnoj,ja sam bas jucer nasla,o trcanju i planu trcanja sve pise,za svaki tjedan,a to ide one koji nemaju kondicije,.....pa potrazi,mislim da je pod savjeti-vjezbanje
|
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zapocni sa brzim hodanjem. Bit ce ti lakse, a ako je cilj mrsavljenje, imat ce i vise ucinka.
|
|
mrs F.
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovorima
Pregledala sam spomenutu literaturu na forumu vezanu za trcanje. I pronasla vecinu sto me zanimalo. Mislim da cu prvo krenuti sa brzim hodanjem i tek onda postepeno krenuti sa trcanjem. Jer nakon 50 m vec sam podosta umorna Lijep pozdrav |
|
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
zanima me s kojih dijelova tijelova se najprije pocinje topit salo kad se pocne s brzim hodom i trcanjem
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sa svih dijelova tijela podjednako - odnosno nije moguce gubiti masno tkivo samo s jednog dijela tijela. |
|
enaa
Post Options
Thanks(0)
|
Zato obozavamo trcanje
|
|
bekica
Post Options
Thanks(0)
|
ajme,sto sam ispala nepismena gore.dijelova tijelova. znaci mogu ocekivat da meni curi sa ogromnim poprsjem se pocnu smanjivat,kad pocnem s trcanjem?haha(glupo pitanje,al pitam):)
|
|
enaa
Post Options
Thanks(0)
|
Ne mogu reci iz vlastitog iskustva, a vjerojatno ni Mr G. . Teoretizirati mozemo uvijek, ali dajem prednost iskustvu...
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
netrci onda ako ce doci do smanjivanja |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa tebi se bas i nece previse smanjiti.... ;) to da imas male...prvo od tu ode
|
|
bekica
Post Options
Thanks(0)
|
ah covjece,znaci moram pod noz ,boli me kicma od njih i stvarno su mi prevelik teret postale(jedino muskima nisu prevelike-naravno)
|
|
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa iz moga iskustva smrsave i one skupa s tobom...
|
|
By:©parogica:)
|
|
bekica
Post Options
Thanks(0)
|
haha,hm pa nadam se da hoce jednog dana. vec mi je malo pretesko za nosit ih pocela su me leda muciti i sl.ako me kuzite..decko mi je bas danas reko.jako si smrsala,a ja ono da a na istoj sam tezini(prekjucer sam se izvagala),a on meni ko ono to su ti misici teski jer su ti se poceli formirati. malo mi to smijesno zvuci posto sva lelujam al jel to moguce?
|
|
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da u pocetku ti se tezina ne mjenja,cila sam (neznam jeli sigurno,provjeri) da neki cak i otezaju za par gramicaka,ali uz redovitu vjezbu se pocne topit masno tkivo i onda si sami misic!
|
|
By:©parogica:)
|
|
Post Reply | Page 123 9> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |