Kombinacija treninga? |
Post Reply |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Veljaca 2011 at 22:30 |
Poštovanje, dragi fitnessovci!
Htio bih definiciju, jako tijelo, kondiciju.. Pa, zanima me dali bila dobra sljedeca kombinacija: - š tjedan Insanity workout - 2 tjedan vježbe sa utezima (teretana) - 3 tjedan opet Insanity workout Napomena: insanity sam rasturio uzduž i poprijeko, sada sam na 4 mjesecu Jeli ta kombinacija pametna?! šta Vi mislite? |
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cu imati približno isti sistem kad završim 2. mjesec,
samo što cu ja imati jedan dan teretanu+LI cardio iza toga, jedan dan insanity,i to programi iz 2.mjeseca,svaki puta drugi. Pa obavezno ubacujem onaj program upper body iz insanityija barem 2 put tjedno,plus šetnje i trcanje ujutro maksimalno koliko cu imati vremena. Uz to obavezno low carb u dane treninga,u day off bez UH,dokle cu izdržati tako Iako mi se sad skida Chalean extreme,mislila sam i to nekako pokombinirati u dane bez teretane...i još B.butt lift... Joooj,koliko planova,ne znam kako cu to organizirati. nO,sad sam se previše raspisala...Uglavnom,mislim da ti je to o.k. ako ti taj sistem odgovar,jer ipak se na insanityju nešto gradi,nije cisti cardio |
|
spicy91
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 275 |
Post Options
Thanks(0)
|
na 4.mjesecu?ponavaljao si oba mjeseca ili samo drugi radiš ponovo?
|
|
Discipline is remembering what you want.
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ponavljao sam drugi mjesec.
Došlo je lijepo vrijeme pa sam odlucio; - ponedjeljak - FULL body - utorak - HIIT - trcanje - Srijeda - gornji dio tijela - cetvrtak - trbuh, noge - petak HIIT - a subotom i nedjeljom, ovisno o volji divljat cu biciklom, šumama, šljuncarama, kroz potoke :) |
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |