Zgibovi - rekordi, diskusija |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||||
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Travanj 2010 at 10:40 |
|||
Ponekad radim zgibove na precki ali ne znam kolika je normalna serija za žene, ja ih radim po 8, mogla bih i š0 da se potrudim ali željela bih znati koliko se radi inace.
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
koliko mozes napravi
|
||||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Tak i ja, radim dok mogu.... al meni rijetko ide iznad 6...
|
||||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Opaaa Ingrid 8, š0 kom pa to je lijepa brojka za ženski rod i kolko serija takvih napraviš a i nije bitno koliko nego kako, znaci pravilno bez trzaja i polako
Link |
||||
|
||||
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hahaha jednu seriju i to je to :). Naravno, polako i bez trzaja. |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja ih radim polako jer od trzanja nema nista.. Trenutno š0komada sa š0kg, pa 8 sa š5kg te 6 sa 20kg |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Opa, vidi ti njega Jel prijeđeš bradom šipku na kraju i dođeš maltene do ispruženih ruku na pocetku (naravno ne do kraja) ? |
||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zaš ne do kraja, skroz opružit ruke? |
||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Predjem bradom i dodjem dolje do kraja jer se objesim do kraja jer visim jedno 2 sec, ali radim ustvari chin-ups, ne pull-ups.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kod chin-ups-a dosta rade bicepsi i podlaktice, ali opet davore s tom
kilažom i sa svojom kilažom fascinantno, ja još nisam poceo udarat sa
kilažom mada bih mogao pošto ih sad mogu dosta napravit, al' su mi draži
i teži
pull-upsi od chin-ups.
|
||||
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Dovodiš ramena u nezgodnu situaciju jer riskiraš ozljedu buduci da bi se vratio nazad do šipke ne iniciraš pokret latovima, kao što bi trebao, vec bicepsom i ramenima. Probaj recimo visit sa šipke, totalno se opustiti i onda iz te tocke iskljucivo latovima se podic, vrlo teško! Stvar je donekle i u iskustvu da jednostavno osjetiš kad prijeđeš granicu i više radiš ramenima i bicepsom nego latovima. Probao sam oba nacina i naravno da na "pravilniji" nacin više osjetim latove, a manje bicepse i ramena. |
||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Znaci tik prije totalno ispruženih ruku pocet vuc gore?. Budem probao sutra, taman su na rasporedu zgibovi. Ja radim na full opružanje otkako radim, niš sa ramenima nisam primjetio. Mada je moguce da se više drugi mišici ukljucuju u igru. Niš, probam pa javim rezove i zapažanja. |
||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Tako je + kao što je davor rekao, bez trzaja. Jer zgibovi nisu kao cucanj npr, gdje cak i ako ispružiš noge na kraju pokreta ne ciniš ništa loše za koljena, leđa i dr. tj. nema promjene u djelovanju sile i ukljucenih mišica. Zgibovi su druga stvar, pogotovo ako uzmeš u obzir da ne bi trebao biti poptuno okomit u odnosu na šipku pa samim tim i ne možeš biti potpuno ispružen al o tom potom Edited by ThornOfFaith |
||||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ha, svaki dan nešto novo! |
||||
|
||||
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
*Sve pohvale za ekipu posebno žensku koja ih radi *Zadnja dva tjedna samo pricam o zgibovima..oni su moj sljedeci izazov...Za sad ne mogu ni jedan napraviti ali nadam se uskoro .... |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kolika je normalna serija cucnja za muškarce? I da ispravim denija.. pull up-a upa više rade podlaktice nego kod chin up-a barem ja tako osjecam i logicnije je! |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |