Program definicije |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Rujan 2009 at 11:40 |
|
Zanimaju me programi za definiciju, jer od drugog tjedna krecem sa tim sistemom treninga. Zanimaju me svi moguci programi, od utega, do trcanja i svega..
Hvala |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
..nije ti neka razlika u treninzima...najviše u prehrani i lupanju po crobnom..
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je to. Amen Samo pripazi ako ideš na keto da nemaš previše aktivnosti, kako s utezima tako i serobnih. Ako ideš na nekakvo cikliranje UH onda deri po teretani i crobnom što više. Sad ti je odlicna prilika za defku. Preko ljeta nema tog boga da ju odradim kak spada. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a moram vec..nisam nikada jos do sad.. samo derem nekog cilja.. a kakav vam je onaj program na fitness.com.hr za defku??sto traje 6 tjedana..
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne citaš nas dobro kolega. Nema razlike u treningu. Iako i dalje postoji mit da je više ponavljanja s manjom kilažom za defku, a manji broj sa vecom kilažom za masu, tome nema mjesta kod defke i mase. Eventualni pad težina na defki može bit zbog smanjenog kalorijskog unosa i izbacivanja UH-a cime se sprjecava preopterecenje kako ne bi došlo do ozljeda. Najveci dio defke/mase je u kuhinji, dok je u teretani dok vježbaš s utezima mišicu tako svejedno jel ga gađaš sa š00x8, 70xš5 il š30x3 na cucnju recimo jer mišic samo zna jel se opustio ili se skratio/kontrahirao, on ne zna jel to kilaža i broj ponavljanja za defku il masu. |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
znaci tvoj savjet.. samo da derem ko i do sada, ubacim croban trening (trcanje), i srezem ugljikohidrate, a povecam unos proteina, i to je to?
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Između ostalog to je to, kardio kao HIIT ili LI, obavezno masti povecati ako režeš UH i obrnuto. Prati napredak i mijenjaj parametre ak ne ide kak želiš. |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha... onda cu ici lagano trcat ili biciklu, jer nemogu sprinteve radi koljena..
A od masnoca jedem maslinovo ulje i masline.. od mesa pileca i pureca prsa, i konjetinu.. bas cu sada zapisat sve mjere i pratit napredak.. A ti, koliko imas kg?visina? |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tu sam ko i ti sa kg, a cini mi se i po visini ako sam dobro procitao |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
jesi, dobro si skuzio..
|
||
dino88
Viden/a u gymu Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako se izvodi neka vježba crobnog tipa, dovoljno niskog intenziteta da se može izvoditi satima(npr. hodanje);
- u prvoj minuti rada: utrošak energije je 99% iz mišicnog glikogena, a š % iz potkožnog masnog tkiva - nakon, otprilike, 20 minuta: utrošak energije je 50% iz mišicnog glikogena, a 50 % iz potkožnog masnog tkiva - nakon 3 sata utrošak energije je skoro 0% iz mišicnog glikogena, a skoro š00 % iz potkožnog masnog tkiva šTO MISLTIE O OVOME?dakle 3 sata bi mora hodat kao da se potkozno masno tkivo moze oslobodit ? to o hodanju pricamo.. to sam s nekog sajta nasa |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
A taj neki sat je to preoblikovao iz rijeci profesora Jakšica... Malo drukcije idu brojke al okvirno to je to. Odgovor na tvoje pitanje: zato se LI kardio radi ujutro na prazan želudac il iza utega. |
||
dino88
Viden/a u gymu Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja znan da brate mili znao bih hodat pun k... vremena i ono mislim da meni treba nesto zesce. a opet,da nije bilo toga mozda bih bio deblji dosta. ko ce znat.
ja sam se uhvatio u kostac s ovim problemom kako izac na kraj sa zeljom da se istopi masna naslaga a da se ne unisti misic, ako je to moguce. da mi trud u teratani nije za badava. to nikako ne bi volio. a opet i radi mog zadovoljstva bi zelio trcat, da izbacin stres i to. a zanima me zasto nataste cardio i zasto iza utega? |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
tjedan dana sam na "keto" prehrani, tj. samo jedem zobene ujutro i to je to.. nakon utega jos pojedem malo integralne rize sa mesom..oko 70g UH dnevno.. i oko š80g proteina.. samo uspijem oko 90g masnoce.. morat cu kupit omega 3 masne kiseline..uglavnom.. pao sam 2kg.. cini mi se da se i sturk malcice smanjio.. iako to meni tesko pada.. struk mi je oko 95cm..moram ga barem na 89cm do ljeta skinut..
Thorn, ajde mi mozes napisat svoj program vjezbanja da probat tako odradit 2 tjedna.. da ne vjezbam stalno isto.. |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Onda u dane bez teretane odradi sprinteve kao HIIT, il cak u istom danu ali razmak bar 6-8h
Jer si tada donekle ispraznio glikogen i onda ti je sve ostalo jasno... |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
to si vec trebao imati odavno I da, nije ti to bio keto cim ti imaš toliko UH.
Ne bih ti preporucio ali ne iz razloga što bi ispalo da se frajerišem nego cisto iz razloga jer se ti baviš još i nekim sportom sa strane jel. Drasticno sam zaokrenuo rutinu treniranja, poizbacao skoro sve izolacije, vježbam iskljucivo osnovne bilderske i dizacke vježbe, malo ponavljanja, veliki intenzitet, puno jedem, radim kardio i to je to |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |