Utezi |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
lacko
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Veljaca 2009 at 09:47 |
|
Evo kupujem utege pa me zanima da ih ima za kupiti po nekoj pristupacnoj cijeni. I zanimam me da li kod kuce mogu izdefinirat mišice sa utezima i vježbama? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
definicija ti ovisi o kolicini masnog tkiva koja se nalazi između kože i mišica.. tako da.. možeš, ako si središ prehranu, ako ne, nemožeš!:P
što s etice utega, što trebaš, bucice? |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
fitness.com.hr/Trening-doma
što se tice utega i sprava, mislim da ceš se iznenaditi kada vidiš cijene. nekakav osnovni komplet (utezi, šipke, bench klupa, vratilo, bucice) ce te koštati više nego godinu dana clanarine u teretani, gdje na raspolaganju imaš sve. ako imaš mogucnost, svakako preporucam da se sam baciš u izradu bench klupe, vidio sam par komada koje su za male novce ispale sasvim ok, dok ceš za istu u intersportu izdvojiti preko 600kn |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
neka barm kupi podesive bucice! i napravi si klupu
|
||
Darco
Viden/a u gymu Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što se utega tice, treba malo pratiti ducane poput Hervisa, Intersporta, pa i Interspara i ostalih trgovackih lanaca, da se naci podesivih utega po povoljnim cijenama.
Inace, ovo je vrhunac podesivih utega, Bowflex Selecttec, dobio ga GAZ u ponudu nedavno, samo cifra je negdje iznad 2 soma kuna (pretpostavka).... |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
pre fensy da bi bilo hard core
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni se baš sviđaju ali malo preskupoo
|
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kupi koristene utege,zato jer ce te kupnja novih puno kostati(škg 30kn)bar sam tak cul od drugih
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imas sliverove za namistit do š0kg za nekih š00kn.u emezete.i ove ostale od 5,š0,i š5kg isto.u hervisa za š50kn 2 od 5kg.nesto manje od 200kn od š od š5 kg
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma to mi prejeftino zvuci, ja sam š00 kn platila od 3 kg, ali su kvalitetni, nisam tila u Peveca za 44 kn kupit od 3 kg jer su duplo veci bili... |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pocela sam u zadnjih 2 tjedna vježbati po chalean extreme i odlicno je, vec primjecujem bitne pomake...
ChaLEAN Extreme Ovi utezi s kojima ona vježba su slicni ovim gori i takve bi ja |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ewie, briješ bezveze, i nisi htjla duplo jeftinije utege samo zato jer su veci? baš si snob
|
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, to je moj problem što ja ocu
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja samo govorin sta ima i ja san 2 od 5kg platija š50 kn a ove od š5 kg skoro 200 svaki.a sipka od š50cm isto nesto manje od 200kn.
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobro da si mi rekla, pomislio sam vec da je moj problem a na forumu se može komentirati što hoce, cinjenica je da si neracionalno postupila, nok ako ti imaš para viška, be my guest meni ne smeta |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema problema, samo ti kritiziraj ooovaj komentiraj Inace, razmišljam o tome kao o dugorocnoj investiciji, jednom i nikad više pa zato, a da imam para viška i ne baš, a ko ima danas para viška?? |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |